Power Rangers ταινία Netflix: Η Ροζ Ranger εξηγεί γιατί θα λείπει από το reunion

Η Amy Jo Johnson τα είπε έξω από τα δόντια - “Δε θέλω να φοράω κολάν στα 50 μου“
27 Μαρτίου 2023 22:36
Power Rangers ταινία Netflix: Η Ροζ Ranger εξηγεί γιατί θα λείπει από το reunion

Τον Απρίλιο οι αγαπημένοι παλιοί Power Rangers θα κάνουν ένα τελευταίο μεγάλο reunion μέσα από την ταινία "Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always" στο Netflix. Δυστυχώς όμως θα λείπουν κάποιοι από την αρχική σύνθεση, όπως η κίτρινη Ranger, Thuy Trang, που έφυγε από τη ζωή το 2001, καθώς και ο πράσινος/λευκός Ranger του Jason David Frank, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο. 

Ωστόσο, μια απουσία από το μεγάλο reunion των Mighty Morphin Power Rangers θα είναι αυτή της αρχικής Ροζ Ranger που την υποδύθηκε η Amy Jo Johnson. Ύστερα από αρκετές φήμες που διαδόθηκαν για τους λόγους που τελικά θα απέχει από την ταινία του Netflix, η 52χρονη πλέον Jo Johnson απάντησε και εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή της. 

Όπως η ίδια εξηγεί στον λογαριασμό της στο Twitter είπε πως δεν το έκανε επειδή δεν της πρόσφεραν αρκετά λεφτά: "Παρακαλώ σταματήστε να λέτε ότι δεν έκανα το reunion λόγω χρημάτων. Απλά δεν είναι αλήθεια". Η Johnson συνέχισε: "Ίσως απλά δεν ήθελα να φοράω κολάν στα 50 μου ή δεν μπορούσα να πάω στη Νέα Ζηλανδία για ένα μήνα. Ή απλά δε σας πέφτει λόγος. Ο Jason David Frank και εγώ επιλέξαμε να μην το κάνουμε για τους δικούς μας λόγους. Έκαναν τα γυρίσματα πριν πεθάνει".

Παρόλα αυτά έδωσε τις ευλογίες και τις ευχές τους στους άλλους δύο συμπρωταγωνιστές της του David Yost και Walter Jones που θα παίξουν τους αρχικούς Μπλε και Μαύρους Ranger αντίστοιχα ξανά. 

Η special ταινία για την 30η επέτειο από την πρεμιέρα των Mighty Morphin Power Rangers λαμβάνει χώρα "Τριάντα χρόνια αφότου ο σοφός και πανίσχυρος Zordon δημιούργησε τους Mighty Morphin Power Rangers, με την ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, καλούνται και πάλι να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος".

Το 30th Anniversary Special είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική φράση του franchise "Once a Ranger, Always a Ranger" (Μια φορά Ranger, Για πάντα Ranger), που σημαίνει ότι όταν γίνεις μέλος της οικογένειας των Ranger, είσαι πάντα καλοδεχούμενος.

Στο ρόλο της Ροζ Ranger για την reunion ταινία θα είναι η Catherine Sunderland, τον αρχικό Μαύρο Ranger θα υποδυθεί ξανά ο Walter Emanuel Jones, μαζί με τον αρχικό Μπλε Ranger του David Yost. Ο Steve Cardenas θα επιστρέψει στο ρόλο του Κόκκινου Ranger ονόματι "Rocky" (2ος κόκκινος Ranger), μαζί με τον Johnny Yong Bosch (2ο Μαύρο Ranger) και την Karan Ashley (2η Κίτρινη Ranger). 

Επίσης, θα εμφανιστεί και η Barbara Goodson ως Rita Repulsa και ο Richard Horvitz ως “Alpha 5”, καθώς και η Charlie Kersh στο ρόλο της "Minh", της τηλεοπτικής κόρης της 1ης κίτρινης Power Ranger, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Thuy Trang.

Για την ιστορία, το Mighty Morphin Power Rangers έκανε πρεμιέρα στο Fox Kids το 1993 και είναι βασισμένο στην ιαπωνική σειρά “Super Sentai”. Παρόλο που η ιστορία αυτής της φουρνιάς των Rangers ολοκληρώθηκε με το "Power Rangers in Space" το 1998, το franchise συνεχίστηκε με πολλές νέες και διαφορετικές φουρνιές από “Rangers”. Μάλιστα, το 2017 είδαμε και την reboot ταινία με τίτλο “Power Rangers”, η οποία ωστόσο δεν σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία.

Το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου.