Maestro 2η Σεζόν: Ξεκίνησε η παραγωγή - Φωτογραφία από το meeting με αναφορά στο Netflix

Έτοιμο το σενάριο του 2ου κύκλου όπως φαίνεται από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
27 Μαρτίου 2023 21:31
Maestro 2η Σεζόν: Ξεκίνησε η παραγωγή - Φωτογραφία από το meeting με αναφορά στο Netflix

Η παραγωγή της 2ης σεζόν του Maestro βαίνει καλώς, μετά και το ιδιαίτερα επιτυχημένο παγκόσμιο λανσάρισμα της σειράς στο Netflix, εκεί όπου τιτλοφορείται ως "Maestro in Blue". 

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο δημιουργός και πρωταγωνιστής, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα γυρίσματα ξεκινούν σε μερικές μέρες στους Παξούς, που αποτελεί και το φυσικό πλατό του "Maestro". Για αυτόν τον λόγο η παραγωγή συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα meeting με τον Παπακαλιάτη και ο επίσημος λογαριασμός της σειράς απαθανάτισε τη στιγμή, ενώ δεν έλειψε η αναφορά στο Netflix. 

Φαίνεται πως το σενάριο της 2ης σεζόν είναι ολοκληρωμένο μιας και σε ένα από τα Stories του Παπακαλιάτη στο Instagram, διακρίνεται η πρώτη σελίδα του σεναρίου από το 1ο επεισόδιό της με τίτλο "Mother" (Μητέρα). 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro In Blue (@maestroinblue.tvseries)

Αρκετά επιτυχημένη αναδείχθηκε και η παγκόσμια πρεμιέρα του Maestro in Blue στο Netflix, εκεί όπου κατάφερε να μπει στο Top 10 στις μη αγγλόφωνες σειρές και να γίνει trending σε πάνω από 30 χώρες. 

O Γιώργος Μπένος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram του, μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου που υποδύεται την "Κλέλια" στη σειρά, κάνοντας tease πως οδεύουν για τους Παξούς, εκεί όπου θα λάβουν ξανά χώρα τα γυρίσματα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γιώργος Μπένος (@yiorgosbenos)

Όσο για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν του Maestro αυτό θα γίνει προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως λέει "Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Επίσης, θα υπάρξουν μερικά νέα πρόσωπα και δήλωσε στην κάμερα του Star ότι η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της 2ης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega, επομένως ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της 1ης σεζόν -πρώτα στην ελληνική τηλεόραση και λίγο καιρό μετά στο Netflix. 

Όσον αφορά το φινάλε της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: "Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει."

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.