The Walking Dead: Dead City – Μάθαμε πότε θα δείτε τη σειρά με Negan και Maggie!

Έρχεται πολύ σύντομα στις οθόνες σας
27 Μαρτίου 2023 19:13
The Walking Dead: Dead City – Μάθαμε πότε θα δείτε τη σειρά με Negan και Maggie!

Το AMC αποκάλυψε και επίσημα την ημερομηνία της πρεμιέρας για το The Walking Dead: Dead City, τη νέα spin-off σειρά του franchise που θα βασίζεται στον Negan και στην Maggie. Οι δύο χαρακτήρες των Lauren Cohan και Jeffrey Dean Morgan θα σας ταξιδέψουν μέχρι την Νέα Υόρκη, η οποία είναι γεμάτη με μολυσμένους.

Έτσι, όπως μάθαμε, το σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου και θα παίζει μέσα από το αμερικανικό δίκτυο AMC και λίγο αργότερα στο AMC+. Showrunner εδώ είναι ο Eli Jorné που βρισκόταν και στην κεντρική σειρά.

Η ιστορία που θα σας διηγηθεί θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε της κεντρικής σειράς, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν μια πολύ περίεργη σχέση. Επιπροσθέτως, ο Scott M. Gimple των “TWD” είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτή η σειρά θα έχει τους πιο αηδιαστικούς και πιο τέλειους walkers που έχετε δει ποτέ.

Το Dead City: "οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

Αυτή η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα αρχίσουν να προβάλλονται μέσα από το AMC στις 18 Ιουνίου. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια streaming υπηρεσία θα παίζει το The Walking Dead: Dead City στην Ελλάδα. Ωστόσο για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.