Αυτή η σειρά σαρώνει τώρα στο ελληνικό Netflix

Το YOU έπεσε από την πρώτη θέση
27 Μαρτίου 2023 14:00
Αυτή η σειρά σαρώνει τώρα στο ελληνικό Netflix

Το top 10 του ελληνικού Netflix άλλαξε για ακόμη μια φορά και το 2ο μέρος της 4ης σεζόν του YOU (ΕΣΥ) δε βρίσκεται πλέον στην κορυφή των trends. Και αυτό γιατί μία αστυνομική σειρά έχει πάρει τη θέση του, που φαίνεται ότι τους «έψησε» όλους να τη δουν.

Ο λόγος γίνεται για το The Night Agent, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στην υπηρεσία και πολύ γρήγορα κατέκτησε την κορυφή. Στην 2η θέση υπάρχει η 2η σεζόν του Shadow & Bone, ενώ 3ο βρίσκεται το Who Were We Running From? των επτά επεισοδίων. Στην 4η και 5η θέση υπάρχει τα Close to Home: Murder in the Coalfield και ο 2ος κύκλος του I Am Georgina.

Ωστόσο το YOU παραμένει στην δεκάδα και βρίσκεται 6ο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το οποίο είναι στην 7η θέση. Τη δεκάδα κλείνουν τα Sky High: The Series, Love is Blind σεζόν 4 και Sex/Life σεζόν 2.

Οι δημοφιλέστερες σειρές του ελληνικού Netflix σήμερα:

  1. The Night Agent
  2. Shadow & Bone
  3. Who Were We Running From?
  4. Close to Home: Murder in the Coalfield
  5. I Am Georgina
  6. YOU
  7. Maestro
  8. Sky High: The Series
  9. Love is Blind
  10. Sex/Life

Λίγα λόγια για το The Night Agent:

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Seth Gordon, Guy Ferland, Ramaa Mosley, Adam Arkin και Millicent Shelton. H σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Matthew Quirk και πρωταγωνιστής είναι ο Gabriel Basso (Super 8), ο οποίος υποδύεται τον Peter Sutherland, έναν πράκτορα. Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Luciane Buchanan, Hong Chau, D.B. Woodside, Fola Evans-Akingbola, Eve Harlow, Phoenix Raei, Enrique Murciano και Sarah Desjardins.

Η επίσημη σύνοψη του The Night Agent αναφέρει τα εξής:

Ενώ παρακολουθεί μια γραμμή έκτακτης ανάγκης, ένας άγρυπνος πράκτορας του FBI απαντά σε μια κλήση που τον παρασύρει σε μια θανάσιμη συνωμοσία κατασκόπων στον Λευκό Οίκο.

Οι ήρωες δεν γεννιούνται. Απαντούν όταν καλεί το καθήκον. Από τον διευθυντή παραγωγής των "The Shield" και "S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης" έρχεται ο "Νυχτερινός Πράκτορας".

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.