Outlander: Μάθαμε πότε θα παίξει η 7η σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έρχεται μέσα στο καλοκαίρι
24 Μαρτίου 2023 18:06
Outlander: Μάθαμε πότε θα παίξει η 7η σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Starz άνοιξε πλέον τα χαρτιά του όσον αφορά την 7η σεζόν του Outlander, η οποία όπως μαθαίνουμε θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το 1ο μέρος έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας και θα πρέπει να το περιμένετε μέσα στον Ιούνιο, ενώ το 2ο το 2024.

Η 7η σεζόν θα αποτελείται από 16 επεισόδια και μόλις κυκλοφόρησαν και οι νέες εικόνες, που θέλουν να σας δώσουν μια μικρή γεύση από τη συνέχεια. Μια συνέχεια που όπως φαίνεται θα είναι δύσκολη για τους πρωταγωνιστές, Claire (Caitríona Balfe) και Jamie (Sam Heughan), καθώς συνεχίζουν να εξερευνούν το New World. Στη συνέχεια θα δείτε και νέα πρόσωπα όπως τους William Ransom, Rachel Hunter και Denzell Hunter.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Στον 7ο κύκλο του Outlander θα δείτε τους Caitriona Balfe, Sam Heughan, Izzy Meikle-Small, Joey Phillips, Sophie Skelton, Richard Rankin, John Bell, David Berry, Caitlin O’Ryan και Paul Gorman.

Γνωρίζουμε ότι θα δείτε ακόμη μια σεζόν, μιας και η σειρά θα ολοκληρωθεί στην 8η. Η Kathryn Busby, η οποία είναι President, Original Programming του STARZ δήλωσε πρόσφατα τα εξής:

Για σχεδόν μία δεκαετία, το Outlander έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε ένα σωστό τέλος στην επική ιστορία αγάπης της Claire και του Jamie.

Το 1ο μέρος της 7η σεζόν του Outlander θα παίξει στο Starz στις 16 Ιουνίου, ενώ το 2ο μέρος θα πρέπει να το περιμένετε μέσα στο 2024.

Tags: