Πως κολλάει το οσκαρικό “Τα Πάντα Όλα“ με το Star Wars; Φταίνε οι Daniels για αυτό

Νέο ρεπορτάζ συνδέει τους βραβευμένους με Όσκαρ σκηνοθέτες με το Star Wars
24 Μαρτίου 2023 14:35
Πως κολλάει το οσκαρικό “Τα Πάντα Όλα“ με το Star Wars; Φταίνε οι Daniels για αυτό

Γίνεται να κολλήσουν μεταξύ τους το "Everything Everywhere All At Once" με το Star Wars; Μπορεί σε ένα από τα αναρίθμητα σύμπαν που ταξιδεύει η Evelyn της Michelle Yeoh να σχετίζονται πιο άμεσα, αλλά φαίνεται πως και στο δικό μας θα συσχετιστούν, μέσω του σκηνοθετικού διδύμου των "Daniels" που απολαμβάνει αυτόν τον καιρό την τεράστια νίκη του στα Oscars του 2023. 

Το ρεπορτάζ μεταδίδει το One Take News, το οποίο στο παρελθόν έχει πέσει μέσα αρκετές φορές, κάνει λόγο πως το βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθετικό δίδυμο των Daniel Kwan και Daniel Scheinert θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία της σειράς "Skeleton Crew" στο Disney Plus. Την εγκυρότητα της πληροφορίας ήρθε να επιβεβαιώσει και το The Hollywood Reporter σε δικό του άρθρο, κάτι που το καθιστά ένα βήμα πριν την επισημότητα.

Πρόκειται για τη Star Wars σειρά που πρωταγωνιστεί ο Jude Law και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα σκηνοθετήσουν τουλάχιστον ένα επεισόδιό της. Η ταινία "Τα Πάντα Όλα" σάρωσε στα φετινά Όσκαρ αποσπώντας 7 χρυσά αγαλματίδια σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες κιόλας, αυτές των Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α' Γυναικείου και Β' Ανδρικού ρόλου. 

Το γεγονός πως οι Daniels έγιναν ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο Χόλιγουντ τους έβαλε στο στόχαστρο της Lucasfilm και μένει να δούμε πώς θα δανείσουν το ταλέντο τους στην επερχόμενη σειρά του Star Wars. Παλιότερα είχαν αποκαλύψει ότι έριξαν "άκυρο" στη Marvel Studios για τη σκηνοθεσία της σειράς "Loki" του Disney Plus. 

Σκηνοθέτης και δημιουργός του Star Wars: Skeleton Crew είναι ο Jon Watts, της πρόσφατης Spider-Man τριλογίας ταινιών, σε σενάριο του Christopher Ford. 

To Star Wars: Skeleton Crew θα κάνει πρεμιέρα το 2023 αποκλειστικά στο Disney+.