Καθυστερούν τελικά κάποιες Marvel σειρές του Disney Plus - Νέο ρεπορτάζ

Από πέντε σειρές για φέτος θα προβληθούν λιγότερες
24 Μαρτίου 2023 00:02
Καθυστερούν τελικά κάποιες Marvel σειρές του Disney Plus - Νέο ρεπορτάζ

Τις τελευταίες φήμες σχετικά με τις περικοπές στο πρόγραμμα της Marvel και του Disney Plus επιβεβαιώνει ένα νέο ρεπορτάζ του Variety. Σε αυτό γίνεται λόγος πως αρκετά projects της Marvel Studios για το Disney Plus θα καθυστερήσουν και δε θα προβληθούν εντός του 2023. 

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τις πέντε σειρές του MCU που ήταν προγραμματισμένες για το 2023, τώρα αναμένονται τρεις ή τέσσερεις σειρές. Το ρεπορτάζ δεν διευκρινίζει ποιες ακριβώς θα καθυστερήσουν, αλλά μια ένδειξη πήραμε πρόσφατα από την επίσημη σελίδα του Disney+. 

Όπως σας είχαμε αναφέρει αρκετές σειρές που είχαν καθορισμένο παράθυρο κυκλοφορίας όπως το Secret Invasion με τον Samuel Jackson με ένδειξη "Άνοιξη 2023", αλλά και η 2η σεζόν του Loki με τον Tom Hiddleston με την ένδειξη "Καλοκαίρι 2023", άλλαξαν σε "Coming Soon" (Έρχονται σύντομα). Αυτές οι δύο σειρές και ειδικά το Loki είναι οι πιο αναμενόμενες Marvel σειρές για φέτος και πλέον η κυκλοφορία τους τίθεται σε αμφιβολία. 

Όλα αυτά εν μέσω της απρόσμενης αποχώρησης της Victoria Alonso, παραγωγού των Marvel Studios εδώ και πάνω από 10 χρόνια και μια από τους πιο στενούς συνεργάτες του προέδρου, Kevin Feige. Πηγές του Variety κάνουν λόγο πως η βετεράνος παραγωγός απολύθηκε από την θέση των επικεφαλής της παραγωγής, του post-production, των VFX και του animation εντός της Marvel Studios.  

Αυτές είναι οι σειρές που άλλαξαν παράθυρο κυκλοφορίας και ενδέχεται να καθυστερήσουν: 

  • Loki Season 2
  • Secret Invasion
  • What If...? Season 2
  • Echo 
  • X-Men 97'
  • Ironheart

Στη θέση τους παρέμειναν τα Daredevil: Born Again (2024), Spider-Man: Freshman Year (2024) και Agatha: Coven of Chaos (2024-25).