Νέο trailer από το prequel του Bridgerton και την ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας

Έρχεται τον Μάιο στις οθόνες σας από το Netflix
23 Μαρτίου 2023 17:42
Νέο trailer από το prequel του Bridgerton και την ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Bridgerton: Queen Charlotte (Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας), το οποίο λειτουργεί ως prequel στην κεντρική σειρά. Η υπηρεσία σημειώνει ότι από εδώ ξεκίνησαν όλα και το εν λόγω βίντεο θέλει να σας δώσει μια μικρή ματιά από τα γεγονότα που θα παρακολουθήσετε τον Μάιο.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και τη σκηνοθετεί ο Tom Verica, ο οποίος έχει δουλέψει στα How to Get Away with Murder, American Dreams και Zodiac, ενώ το σενάριο για ένα επεισόδιο έγραψε η Shonda Rhimes του Grey’s Anatomy.

Στο Bridgerton: Queen Charlotte πρωταγωνιστούν οι India Amarteifio, Eric Tiede, Freddie, Golda Rosheuvel, Michelle Fairley, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Corey Mylchreest και άλλοι.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ο γάμος της βασίλισσας Καρλόττας και του βασιλιά Γεωργίου της Αγγλίας γεννά μια ιστορία αγάπης που αλλάζει τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας στο prequel του Bridgerton.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι παρόλο που θα είναι μια prequel σειρά, θα σας δώσει και μερικές κλεφτές ματιές από όλα αυτά που συνέβησαν στον 19ο αιώνα. Αυτό είχε δηλώσει η Lady Whistledown όταν ετοίμαζε την 3η σεζόν του Bridgerton.

Το Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας) θα παίξει στο Netflix στις 4 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.