Stranger Things 5: Οι σεναριογράφοι περιγράφουν την 5η σεζόν με έναν…παράξενο τρόπο!

Το τελευταίο μέρος θα φέρνει στην 1η και στην 4η σεζόν
23 Μαρτίου 2023 00:55
Stranger Things 5: Οι σεναριογράφοι περιγράφουν την 5η σεζόν με έναν…παράξενο τρόπο!

Η 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things βρίσκεται ήδη στα σκαριά και οι δημιουργοί του «άναψαν φωτιές» με μία δήλωσή τους. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του «Stranger Writers» στο Twitter, οι σεναριογράφοι περιέγραψαν το τελευταίο μέρος της σειράς κάπως παράξενα.

Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, η 5η σεζόν είναι λες και η 1η και η 4η σεζόν έκαναν μωρό, και το μωρό αυτό να έκανε ένεση με steroids (αναβολικά στεροειδή). Ναι, καλά διαβάσατε. Δυστυχώς, δεν αποκάλυψαν κάτι άλλο, ούτε έδωσαν άλλες πληροφορίες.

Δείτε τη δήλωσή τους:

Η 5η σεζόν είναι σα να έκανε μωρό η 1η σεζόν και η 4η. Και το μωρό να έκανε ένεση με steroids.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η 1η και η 4η σεζόν είναι από τις καλύτερες σύμφωνα με τους fans της σειράς.

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Παίζεται η επιστροφή του Eddie στην 5η σεζόν; Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ. O David Harbour aka Jim Hopper δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώσει το Stranger Things. Αποκάλυψε επίσης ότι τα γυρίσματα του Stranger Things 5 θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο.

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Stranger Things: Σταρ της σειράς πιστεύει ότι δε χρειάζεται 6η σεζόν και εξηγεί

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε επισήμως πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5.