Netflix: Αυτή η σειρά έχει «κολλήσει» στο ελληνικό Top 10 εδώ και 9 εβδομάδες!

Αγαπήθηκε από τους Έλληνες και όχι μόνο
22 Μαρτίου 2023 13:59
Netflix: Αυτή η σειρά έχει «κολλήσει» στο ελληνικό Top 10 εδώ και 9 εβδομάδες!

Ένα μεγάλο επίτευγμα προσεγγίζει η τηλεοπτική σειρά Sex/Life του Netflix. Συγκεκριμένα, η πρώτη σεζόν βρίσκεται σερί για 9 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 του Netflix στην Ελλάδα, πλησιάζοντας το μαγικό ‘10αρι’.

Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού στις αρχές του Μαρτίου είχε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του σόου, κάτι που σίγουρα βοήθησε κατ' επέκταση και την πρώτη. Παρόλα αυτά, είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, αφού σημαίνει πως είναι μια από τις κορυφαίες σειρές που παρακολουθούν ανελλιπώς οι περισσότεροι Έλληνες τηλεθεατές εδώ και δυόμιση σχεδόν μήνες.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, η επίσημη περιγραφή της πρώτης σεζόν του Sex/Life έχει ως εξής:

Το παρελθόν μιας γυναίκας ονόματι Billie Connelly έρχεται ξανά στο φως μετά από χρόνια και όλο αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειά της, μιας και πλέον είναι παντρεμένη και έχει παιδιά. Όλα αλλάζουν στο μυαλό της, όταν γνωρίζει τον Brad Simon. Υπάρχει μια έλξη μεταξύ τους, ώσπου ο Cooper, σύζυγος της Billie, καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζεται και αποφασίζει να δώσει στη γυναίκα του όλα αυτά που ζητάει, που είναι μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Δημιουργός του σόου είναι η Stacy Rukeyser, με πρωταγωνιστές τους Mike Vogel, Sarah Shahi, Adam Demos και Margaret Odette. Η πρώτη σεζόν απαρτίζεται από εννέα συνολικά επεισόδια.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με το Top 10 των τηλεοπτικών σειρών του Netflix στην Ελλάδα για το διάστημα μεταξύ 13 Μαρτίου και 19 Μαρτίου.

Οι Top 10 Trending σειρές του Netflix στην Ελλάδα για την περασμένη εβδομάδα:

  1. Shadow and Bone: Season 2 (1 εβδομάδα στο Top 10)
  2. You: Season 4 (5 εβδομάδες στο Top 10)
  3. The Glory: Season 1 (3 εβδομάδες στο Top 10)
  4. Sex/Life: Season 2 (3 εβδομάδες στο Top 10)
  5. MH370: The Plane That Disappeared: Limited Series (2 εβδομάδες στο Top 10)
  6. Outer Banks: Season 3 (4 εβδομάδες στο Top 10)
  7. Sky High: The Series: Season 1 (1 εβδομάδα στο Top 10)
  8. Shadow and Bone: Season 1 (1 εβδομάδα στο Top 10)
  9. Wrong Side of the Tracks: Season 2 (3 εβδομάδες στο Top 10)
  10. Sex/Life: Season 1 (9 εβδομάδες στο Top 10)

Να σημειωθεί πως το Sex/Life δεν έχει αγαπηθεί μόνο από τους Έλληνες τηλεθεατές, αλλά και από το παγκόσμιο κοινό, αφού βρίσκεται στις αντίστοιχες λίστες 65 διαφορετικών χωρών.