Sweet Tooth: Σεζόν 2 – Δείτε το πρώτο trailer από την επιτυχημένη σειρά του Netflix

Πρεμιέρα τον Απρίλιο
21 Μαρτίου 2023 18:53
Sweet Tooth: Σεζόν 2 – Δείτε το πρώτο trailer από την επιτυχημένη σειρά του Netflix

Μετά τις νέες φωτογραφίες και την ανακοίνωση της πρεμιέρας, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser από την 2η σεζόν του Sweet Tooth. Η επιτυχημένη σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες σας μέσα στον Απρίλιο και θα είναι για ακόμη μια φορά σε παραγωγή των Robert Downey Jr. και Susan Downey.

Το πρώτο βίντεο της νέας σεζόν έχει διάρκεια σχεδόν τα δύο λεπτά και δίνει μια μικτή ματιά σε όλα αυτά που θα συμβούν στον Gus και στους υπόλοιπους. Η λεζάντα που δημοσίευσε το Netflix λέει: Αιχμάλωτος των Τελευταίων Ανθρώπων, ο Γκας –μισός αγόρι, μισός ελάφι– βοηθά τους καινούργιους υβριδικούς του φίλους να δραπετεύσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Η επίσημη σύνοψη της 2ης σεζόν:

Καθώς ένα θανατηφόρο νέο κύμα των Αρρώστων έρχεται, ο Gus και μια ομάδα άλλων υβριδίων κρατούνται αιχμάλωτοι από τον στρατηγό Abbot (Neil Sandilands) και τους Last Men. Επιδιώκοντας να εδραιώσει την εξουσία του βρίσκοντας μια θεραπεία, ο Abbot χρησιμοποιεί τα παιδιά ως τροφή για τα πειράματα του αιχμάλωτου Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), ο οποίος τρέχει να σώσει τη μολυσμένη σύζυγό του Rani (Aliza Vellani). Για να προστατεύσει τους φίλους του, ο Gus δέχεται να βοηθήσει τον Dr. Singh, ξεκινώντας ένα σκοτεινό ταξίδι στην καταγωγή του και στον ρόλο της μητέρας του Birdie (Amy Seimetz) στα γεγονότα που οδήγησαν στο The Great Crumble.

Έξω από το Καταφύγιο, ο Tommy Jepperd (Nonso Anozie) και η Aimee Eden (Dania Ramirez ) συνεργάζονται για να απελευθερώσουν τα υβρίδια, μια συνεργασία που θα δοκιμαστεί καθώς τα μυστικά του Jepperd έρχονται στο φως. Καθώς οι αποκαλύψεις του παρελθόντος απειλούν την πιθανότητα λύτρωσης στο παρόν, ο Gus και η οικογένεια που βρήκε βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης με τον Abbot και τις κακές δυνάμεις που θέλουν να τους εξαφανίσουν μια για πάντα."

Η 2η σεζόν του Sweet Tooth θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.