Avatar 3: Το 9ωρο cut του φημολογείται ότι θα το δούμε αλλά όχι σαν ταινία

Ακούγεται πως το Avatar 3 θα υπάρχει και ως σειρά
18 Μαρτίου 2023 13:23
Avatar 3: Το 9ωρο cut του φημολογείται ότι θα το δούμε αλλά όχι σαν ταινία

Οι νεότερες φήμες γύρω από το Avatar 3 είναι πολύ ενδιαφέρουσες καθώς εμπλέκεται το φημολογούμενο 9 ωρών cut της ταινίας και ο τρόπος με τον οποίο μάλλον θα το παρακολουθήσουμε. 

Η ταινία που εκτός απροόπτου θα ονομάζεται "Avatar: The Seed Bearer" είναι σχεδόν έτοιμη και βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη διαδικασία μοντάζ και επεξεργασίας των ειδικών εφέ. Τη φήμη που κυκλοφορεί μετέδωσε ο Jeff Sneider του The Hot Mic podcast και αναφέρει πως υπάρχει ένα σχέδιο να κυκλοφορήσει το 9ωρο cut του Avatar 3 σε μορφή μίνι-σειράς στο Disney+

Αυτό το πρωτοποριακό πλάνο για τα κινηματογραφικά και streaming δεδομένα θα φέρει το Avatar 3 στον κατάλογο του Disney Plus σε μια "bingeable" μορφή, καθώς θα αποτελείται από 9 ωριαία επεισόδια. Η φήμη αυτή έρχεται να κουμπώσει στην αρχική που έκανε λόγο πως ο Τζέιμς Κάμερον επέμενε να ενσωματωθούν πλήρως τα VFX και στις 9 ώρες που διαρκεί, ώστε να κόψει μετά τι θέλει. Φυσικά πιο πριν τον Δεκέμβριο του 2024 θα έχει κάνει πρεμιέρα η συνέχεια του "The Way of Water", η οποία και αυτή θα έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια όπως όλα δείχνουν. 

Το Avatar του 2009 είχε διάρκεια 2 ώρες και 42 λεπτά, το Avatar 2 κυκλοφόρησε με διάρκεια 3 ωρών και 10 λεπτών, οπότε φαντάζεστε ότι ο James Cameron δε θα τσιγκουνευτεί ούτε στη διάρκεια ούτε στα οπτικά εφέ. Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για το Avatar 3, καθώς και τα Avatar 4 και 5 θα τα βρείτε πατώντας εδώ

Στα φετινά Oscars το Avatar: The Way of Water ήταν υποψήφιο για τέσσερα βραβεία συμπεριλαμβανομένου καλύτερης ταινίας, καλύτερων ειδικών εφέ, σκηνογραφίας και ήχου, όπου τελικά απέσπασε ένα χρυσό αγαλματίδιο για τα εφέ του. 

Πατήστε εδώ για να μάθετε πώς κατάφερε η παραγωγή της ταινίας το ακατόρθωτο με την παγκόσμια κυκλοφορία του Avatar 2. 

Οι δέκα πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office:

  1. Avatar - $2,922 δισεκατομμύρια
  2. Avengers: Endgame - $2,797 δισεκατομμύρια
  3. Avatar: The Way of Water - $2,282 δισεκατομμύρια
  4. Titanic - $2,218 δισεκατομμύρια
  5. Star Wars: Episode VII - The Force Awakens - $2,068 δισεκατομμύρια
  6. Avengers: Infinity War - $2,048 δισεκατομμύρια
  7. Spider-Man: No Way Home - $1,921 δισεκατομμύρια
  8. Jurassic World - $1,671 δισεκατομμύρια
  9. The Lion King - $1,656 δισεκατομμύρια
  10. The Avengers - $1,518 δισεκατομμύρια

Για την ιστορία, ο James Cameron είναι ο μοναδικός σκηνοθέτης στην ιστορία που έχει δημιουργήσει τρεις ταινίες που έχουν ξεπεράσει τα $2 δις στο box office. Συγχρόνως, το Avatar: The Way of Water είναι η δεύτερη ταινία που κυκλοφόρησε μετά το 2000 και κατάφερε να μείνει έξι συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του box office.

Η πρώτη ταινία που το είχε καταφέρει αυτό μέσα στη συγκεκριμένη περίοδο ήταν το αρχικό Avatar. Προηγουμένως, η ταινία που το είχε καταφέρει αυτό ήταν ο Τιτανικός του 1997, που είχε μείνει για 15 εβδομάδες στην κορυφή. Και οι τρεις ταινίες είναι δημιουργίες του Cameron, ο οποίος έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του μέσου.

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.