Marvel: Ένδειξη ότι καθυστερούν αρκετές σειρές του Phase 5 του MCU στο Disney Plus

Άλλο ένα δείγμα ότι η Marvel ανασυγκροτεί το καλεντάρι κυκλοφοριών της
17 Μαρτίου 2023 17:35
Marvel: Ένδειξη ότι καθυστερούν αρκετές σειρές του Phase 5 του MCU στο Disney Plus

Άλλο ένα ισχυρό δείγμα ότι η Marvel και η Disney αναδιοργανώνουν το καλεντάρι κυκλοφοριών, ειδικά όσον αφορά το περιεχόμενο του Disney Plus έγινε γνωστό. Όπως παρατήρησε το The Direct, η επίσημη ιστοσελίδα του Disney+ δεν αναφέρει πλέον τα συγκεκριμένα παράθυρα κυκλοφορίας σε αρκετές σειρές του MCU από το Phase 5

Ενώ κάποιες είχαν για παράδειγμα την ένδειξη ότι έρχονται το "Καλοκαίρι του 2023" όπως η 2η σεζόν του LOKI, αυτή η ένδειξη άλλαξε σε "Coming Soon". Αυτή η αλλαγή εικάζεται πως αποτελεί ένδειξη ότι αρκετά τηλεοπτικά projects θα καθυστερήσουν, την ώρα που η Marvel Studios αναθεωρεί το πρόγραμμά της, μετά και την χλιαρή αποδοχή του Phase 4 από τους fans. 

Αυτό είναι κάτι που παραδέχτηκε πρόσφατα και ο Bob Iger, CEO της Disney όπου έκανε λόγο ότι "δε χρειάζονται τόσα sequels χαρακτήρων", αλλά και ο επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, ο οποίος είχε διαμηνύσει αυτή την εξέλιξη και πως θα μειωθεί ο ρυθμός με τον οποίο κυκλοφορούν οι σειρές της στο Disney Plus. 

Φέτος αν όλα πήγαινανα κανονικά θα ήταν μια σημαντική χρονιά για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με τρεις ταινίες και πέντε σειρές στο Disney+. Τώρα όμως το πλάνο αλλάζει και δε γνωρίζουμε ποιες άλλες σειρές έρχονται, καθώς ακόμη και το Secret Invasion, που ήταν προγραμματισμένο για την άνοιξη του 2023 μπήκε με ένδειξη "Coming Soon". 

Στη θέση του παρέμειναν επίσης τα Daredevil: Born Again (2024), Spider-Man: Freshman Year (2024) και Agatha: Coven of Chaos (2024-25). 

Αυτές είναι οι σειρές που άλλαξαν παράθυρο κυκλοφορίας και ίσως να καθυστερήσουν: 

  • Loki Season 2
  • Secret Invasion
  • What If...? Season 2
  • Echo 
  • X-Men 97'
  • Ironheart