Δείτε ποιες σειρές “λιώνουν” οι Έλληνες στο Netflix - Το Maestro και πάλι στη δεκάδα

Παραμένει στην κορυφή το YOU
17 Μαρτίου 2023 12:06
Δείτε ποιες σειρές “λιώνουν” οι Έλληνες στο Netflix - Το Maestro και πάλι στη δεκάδα

Μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησαν νέες σειρές στο Netflix και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Top 10 της υπηρεσίας να αλλάξει και πάλι. Ωστόσο, το YOU με το 2ο μέρος της 4ης σεζόν του παραμένει στην κορυφή, μιας και ο κόσμος ήθελε να δει τι θα γίνει μετά το φινάλε του 5ου επεισοδίου.

Επίσης, αυτή την εβδομάδα, έχουμε και την επιστροφή του Maestro στη δεκάδα των trends, μιας και είχε χάσει τη θέση του τον περασμένο Φεβρουάριο. Φαίνεται ότι πολλοί επέλεξαν να δουν τώρα τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ όπως σας ενημερώσαμε θα κυκλοφορήσει σύντομα και παγκοσμίως.

Το The Glory παραμένει στη 2η θέση των trends και την πεντάδα κλείνουν τα MH370: The Plane That Disappeared, Sex/Life και Outer Banks αντίστοιχα. Στην 6η θέση έχουμε το Wrong Side of the Tracks, στην 7η το The Blacklist και στις θέσεις 8, 9 και 10 τα Outlast, Friends και Maestro αντίστοιχα.

Οι πιο δημοφιλείς σήμερα του Netflix στην Ελλάδα σήμερα:

  1. You
  2. The Glory
  3. MH370: The Plane That Disappeared
  4. Sex/Life
  5. Outer Banks
  6. Wrong Side of the Tracks
  7. The Blacklist
  8. Outlast
  9. FRIENDS
  10. Maestro

Λίγα λόγια για την 4η σεζόν του YOU:

Μπορεί να αποφύγει το πεπρωμένο του ο Joe Goldberg του Penn Badgley; Ο αγαπημένος serial killer της Αμερικής μετακόμισε στο Λονδίνο και ανακάλυψε πως υπάρχει ένας όμοιός του, ανάμεσα στη νέα παρέα του βρήκε εκεί.

Η σύνοψη της 4ης σεζόν του ΕΣΥ: Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

You Σεζόν 4 – Μέρος 1ο: Από σήμερα διαθέσιμος ο νέος κύκλος στο Netflix

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman. Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι: Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Και τα δέκα νέα επεισόδια του You παίζουν στο Netflix.