Matthew McConaughey και Woody Harrelson ξανά μαζί για νέα σειρά

Η επανένωση του “True Detective“ για διαφορετικό σκοπό
17 Μαρτίου 2023 09:06
Matthew McConaughey και Woody Harrelson ξανά μαζί για νέα σειρά

Οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson είχαν συγκλονίσει με τις ερμηνείες τους στην 1η αξεπέραστη σεζόν του True Detective και φαίνεται πως το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα επανενωθεί στη μικρή οθόνη, μόνο που δε θα είναι για τον ίδιο σκοπό. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline αποκαλύπτεται ότι οι Μακόναχι και Χάρελσον θα παίξουν ξανά μαζί στην ίδια οθόνη για χάρη της νέας κωμικής σειράς της Apple TV+, από τον David West Read (Schitt's Creek). Βάσει της σύνοψης της σειράς, που ακόμη δεν φέρει τίτλο, θα είναι τύπου mockumentary συνδυάζοντας πραγματικά στοιχεία στην πλοκή. 

Η νέα αυτή κωμική σειρά των 10 ημίωρων επεισοδίων θα εξιστορήσει τον "παράξενο και πανέμορφο δεσμό" μεταξύ των McConaughey και Harrelson, καθώς θα δοκιμαστεί η φιλία τους όταν οι οικογένειες των δύο θα πρέπει να ζήσουν στο ράντσο του McConaughey στο Τέξας. Οι δυο τους άλλωστε διατηρούν μια πολύ στενή φιλία και εκτός των πλατό, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη χημεία τους σε μια κωμική σειρά. 

Πίσω από την παραγωγή είναι η Skydance Television, με την οποία η Apple έχει συνεργαστεί για τη σειρά "Foundation" και το επερχόμενο "The Big Door Prize" με πρωταγωνιστή τον Chris O'Dowd. 

Για την ιστορία αυτό δεν είναι το μοναδικό τηλεοπτικό project που θα συμμετέχει ο McConaughey καθώς θα πρωταγωνιστήσει στη sequel σειρά του άκρως επιτυχημένου "Yellowstone" αναλαμβάνοντας τα σκήπτρα από τον Kevin Costner, και στη sequel σειρά της ταινίας "A Time To Kill" του 1996 σε παραγωγή του HBO, ενώ πρόσφατα χάρισε την φωνή του στην animated σειρά του "Netflix" με τίτλο "Agent Elvis". Ο Harrelson από την άλλη έπαιξε στη μίνι σειρά του HBO με τίτλο "White House Plumbers".