The Last of Us: Η “videogame“ Ellie δίνει τις ευλογίες της στην Bella Ramsey για τη 2η σεζόν

Είναι ήδη έτοιμη για την πολύ πιο σκοτεινή 2η σεζόν της σειράς The Last of Us.
16 Μαρτίου 2023 01:08
The Last of Us: Η “videogame“ Ellie δίνει τις ευλογίες της στην Bella Ramsey για τη 2η σεζόν

H Ashley Johnson είχε διπλό ρόλο στο σύμπαν του The Last of Us αφού στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Naughty Dog υποδύεται την Ellie, ενώ στη τηλεοπτική μεταφορά του HBO υποδύθηκε την "Anna" τη μητέρα της πρωταγωνίστριας και τηλεοπτικής "Ellie" της Bella Ramsey. 

Η Johnson που είναι γνωστή στον κύκλο των gamers για τον ρόλο της στο videogame της Naughty Dog μίλησε εκτενώς για την εμπειρία της στο Deadline, αμέσως μετά και την cameo εμφάνιση στο 9ο και τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου, εκεί όπου την είδαμε να γεννάει την Ellie. 

Είναι σημαντικό όμως η "videogame Ellie" να μιλάει με τόσο καλά λόγια για την "τηλεοπτική" βερσιόν της και πρακτικά να της δίνει της ευλογίες της, ειδικά για τα όσα θα ακολουθήσουν στη 2η σεζόν του The Last of Us, η οποία θα βασίζεται στα γεγονότα του The Last of Us Part II

"Είμαι ξετρελαμένη με αυτό που έχει πετύχει, και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα έχει το χώρο να κάνει αυτόν τον χαρακτήρα δικό της και να βάλει το δικό της αποτύπωμα σε αυτόν, εκτός από το να ζωντανέψει έναν χαρακτήρα για τον οποίο είναι ενθουσιασμένη και να πει την ιστορία που θέλει να πει μέσα από αυτό τον ρόλο. Και είμαι σίγουρη ότι υπάρχει πίεση για τον καθένα να αναλάβει έναν χαρακτήρα που ο κόσμος γνωρίζει καλά, και νομίζω ότι το έχει καταφέρει." δήλωσε η Johnson. 

Επίσης ανέφερε ότι η Bella Ramsey είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη για τη 2η σεζόν και όλα όσα ζοφερά γεγονότα θα ακολουθήσουν, κάνοντας λόγο πως υπήρξαν σκηνές στην 1η σεζόν που έστησαν αυτή την "μεταμόρφωση" του χαρακτήρα της. 

Ναι, ήταν μεγάλη χαρά να την παρακολουθώ γιατί είναι τόσο δυνατή. Και νιώθω ότι υπήρξαν τόσες πολλές σκηνές που αναβαθμίστηκαν λόγω των δυνατοτήτων και του ταλέντου της. Και επίσης, εξερευνούσε πλευρές της που θα έχουν νόημα για τη 2η σεζόν, επειδή το δεύτερο παιχνίδι είναι ακόμα πιο σκοτεινό και βαρύ.

Όσο για τα όσα θα ακολουθήσουν με την Ellie και τον επόμενο σταθμό στην ερωτική της ζωή ανέφερε τα εξής: "Σκεφτόμουν το επεισόδιο 7 με τον Storm Reid και τη Bella να πηγαίνουν στο εμπορικό κέντρο και να έχουν αυτή τη στιγμή που μπορούν να είναι παιδιά... τους βλέπεις να χαμογελούν και να είναι ευτυχισμένοι. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δω αυτές τις στιγμές στη 2η σεζόν με την Dina και θα δω την εκδοχή της Bella με αυτόν τον ρομαντισμό. Η Bella ήταν τόσο όμορφη σε αυτές τις στιγμές που έκλεβε την παράσταση κοιτάζοντας τη Riley και τις στιγμές των συντριπτικών συναισθημάτων που διαθέτει στο σώμα της, μέχρι που απλά πρέπει να προχωρήσει από αυτήν. Ανυπομονώ να δω πώς θα το κάνει αυτό με την Dina και πώς θα ζωντανέψει αυτή η σχέση στην οθόνη."

Τις εντυπώσεις των Unboxholics για την 1η σεζόν μπορείτε να τις δείτε στο video review

Για να μάθετε πρώτοι όσα αναμένεται να δούμε στη 2η σεζόν και αποκάλυψαν -μέχρι τώρα- οι δημιουργοί της σειράς, πατήστε εδώ

Δείτε εδώ τα απίθανα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν όλα τα επεισόδια της 1ης σεζόν του The Last of Us. 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).