Servant Σεζόν 4: Η Apple αποχαιρετάει την επιτυχημένη σειρά του M. Night Shyamalan (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 17 Μαρτίου
13 Μαρτίου 2023 19:23
Servant Σεζόν 4: Η Apple αποχαιρετάει την επιτυχημένη σειρά του M. Night Shyamalan (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο επεισόδιο του Servant αναμένεται να προβληθεί μέσα από το Apple TV Plus σε λίγες ημέρες και η Apple μόλις κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο trailer ή για κάποιο preview του φινάλε, αλλά για ένα featurette που αποχαιρετάει ουσιαστικά τη σειρά του M. Night Shyamalan.

Με τίτλο The Final Farewell, το Servant θα σας αποχαιρετήσει μια για πάντα με την 4η σεζόν και με το τελευταίο επεισόδιο ονόματι “Fallen”, το οποίο θα έχει διάρκεια τα 29 λεπτά και θα παίξει στις 17 Μαρτίου. Μάλιστα, η επίσημη λεζάντα του επεισοδίου γράφει τα εξής: Το φινάλε της σειράς. Καθώς ο κόσμος καταρρέει, μπορεί κανείς να σταματήσει τη Leanne;

Δείτε το The Final Farewell βίντεο παρακάτω:

 

Η σύνοψη της 4ης σεζόν έχει ως εξής:

Μετά το συναρπαστικό φινάλε της τρίτης σεζόν, η τέταρτη σεζόν φέρνει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας της Turner σε ένα επικό και συναισθηματικό τέλος. Ο πόλεμος της Leanne με την Church of Lesser Saints κορυφώνεται, απειλώντας την οδό Spruce, την πόλη της Φιλαδέλφειας και όχι μόνο.

Εν τω μεταξύ, η διαλυμένη οικογένεια Τέρνερ πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την αυξανόμενη απειλή της Λιάν, αλλά και τη βέβαιη πραγματικότητα ότι η Ντόροθι ξυπνάει. Καθώς το σπίτι της οικογένειας Τέρνερ συνεχίζει να καταρρέει, τα ερωτήματα απαντώνται επιτέλους: Ποια είναι η Λίαν Γκρέισον και ποιο είναι το παιδί στο σπίτι τους;

Εμείς είδαμε το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Servant και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας.

Το τελευταίο επεισόδιο του Servant θα παίξει αποκλειστικά μέσα από το Apple TV Plus στις 17 Μαρτίου. Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.