Shadow and Bone: Νέες αφίσες για την 2η σεζόν λίγο πριν την πρεμιέρα

Στις 16 Μαρτίου θα παίξει ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς
13 Μαρτίου 2023 16:26
Shadow and Bone: Νέες αφίσες για την 2η σεζόν λίγο πριν την πρεμιέρα

Το Netflix ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του Shadow and Bone, το οποίο είχε σαρώσει με την 1η σεζόν του όταν κυκλοφόρησε. Ο 2ος κύκλος αναμένεται να είναι ανατρεπτικός και μόλις κυκλοφόρησαν οι δύο επίσημες αφίσες για να σας βάλουν στο κλίμα, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Οι περιπέτειες σε αυτόν τον κόσμο της μαγείας και του μυστηρίου θα συνεχιστούν στις 16 Μαρτίου και η ιστορία θα συνεχιστεί με τους Αλίνα και Μαλ να ψάχνουν για νέους συμμάχους, καθώς ξεκινάει ένα ταξίδι σε ολόκληρη την ήπειρο.

Δείτε τις αφίσες παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη της 2ης σεζόν λέει τα εξής:

Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον στρατηγό Κίριγκαν και τον φαινομενικά άτρωτο νέο του στρατό, η Αλίνα Στάρκοφ και ο Μαλ Ορέτσεφ δημιουργούν γρήγορα νέες και ισχυρές συμμαχίες, και ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλη την ήπειρο, για να βρουν δύο μυθικά πλάσματα που θα ενισχύσουν τις δυνάμεις τους.

Πίσω στο Κέτερνταμ, μια ευκαιρία για μια φονική ληστεία στέλνει τα Κοράκια ξανά σε μια πορεία σύγκρουσης με τη θρυλική Διάμεσο του Ήλιου.

Το cast αποτελείται από τους Jessie Mei Li (Last Night in Soho), Ben Barnes (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian), Archie Renaux (The Greatest Beer Run Ever), Freddy Carter (Pennyworth), Amita Suman (The Sandman), Kit Young (The School for Good and Evil), Danielle Galligan (The Great), Calahan Skogman, Sujaya Dasguptas (Shantaram), Daisy Head (Harlots), Luke Pasqualino (Snowpiercer), Simon Sears και Julian Kostov (Leatherface).

Shadow and Bone Σεζόν 2: Η viral σειρά του Netflix μόλις απέκτησε ένα καταιγιστικό trailer

Ο Lewis Tan (Mortal Kombat 2021) θα παίξει τον Tolya Yol-Bataar, o Jack Wolfe (The Witcher) θα παίξει τον Wylan Hendriks, γνωστό χαρακτήρα για τους fans των βιβλίων, η Anna Leong Brophy (Traces) θα υποδυθεί την Tamar Kir-Bataar, αδελφή του Tolya και ο Patrick Gibson (The OA) θα είναι ο Nikolai Lantsov.

Η 2η σεζόν του Shadow and Bone θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα.