Άλλαξε το Top 10 του Netflix – Αυτές τις σειρές βλέπουν οι Έλληνες σήμερα

Όλοι περίμεναν τη συνέχεια του You
11 Μαρτίου 2023 16:18
Άλλαξε το Top 10 του Netflix – Αυτές τις σειρές βλέπουν οι Έλληνες σήμερα

Μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησαν νέες σειρές στο Netflix και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Top 10 της υπηρεσίας να αλλάξει και πάλι. Πιο συγκεκριμένα, το Sex/Life, το οποίο βρισκόταν στην κορυφή των trendings έπεσε από τη νούμερο 1 θέση και γι’ αυτό «φταίει» ο Joe Goldberg.

Όπως μάλλον καταλάβατε, το 2ο μέρος από την 4η σεζόν του YOU (ΕΣΥ) βρίσκεται πλέον στην κορυφή της streaming υπηρεσίας στη χώρα μας, ενώ τη 2η θέση έχει το MH370: The Plane That Disappeared. Την πεντάδα κλείνουν τα Sex/Life, Outer Banks και Wrong Side of the Tracks.

Στην 6η θέση έχουμε το Next Fashion, ενώ μέσα στη δεκάδα βρίσκουμε και τα The Interest of Love, Perfect match, Triptych και Friends.

Οι δημοφιλέστερες σειρές της υπηρεσίας σήμερα:

  1. YOU
  2. MH370: The Plane That Disappeared
  3. Sex/Life
  4. Outer Banks
  5. Wrong Side of the Tracks
  6. Next Fashion
  7. The Interest of Love
  8. Perfect match
  9. Triptych
  10. Friends

Λίγα λόγια για την 4η σεζόν του YOU:

Μπορεί να αποφύγει το πεπρωμένο του ο Joe Goldberg του Penn Badgley; Ο αγαπημένος serial killer της Αμερικής μετακόμισε στο Λονδίνο και ανακάλυψε πως υπάρχει ένας όμοιός του, ανάμεσα στη νέα παρέα του βρήκε εκεί.

Η σύνοψη της 4ης σεζόν του ΕΣΥ: Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

YOU 4η Σεζόν: Πρώτη ματιά στο Part 2 με ένα χορταστικό και αποκαλυπτικό trailer

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman. Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι: Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Και τα δέκα νέα επεισόδια του You παίζουν στο Netflix.