H Grace Van Dien του Stranger Things σταματάει την ηθοποιία – Η ανάρμοστη πρόταση που της έκαναν

Θα εστιάσει στο streaming στο Twitch
10 Μαρτίου 2023 18:38
H Grace Van Dien του Stranger Things σταματάει την ηθοποιία – Η ανάρμοστη πρόταση που της έκαναν

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Grace Van Dien ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να εστιάζει στην ηθοποιία, έπειτα από την ανάρμοστη πρόταση που της έκανε ένας παραγωγός.

Πρόκειται για την Chrissy του Stranger Things, η οποία είναι γνωστή και για τους ρόλους της ως Brooke Osmond στη σειρά Greenhouse Academy (2017) του Netflix, ως Katie Campbell στη σειρά The Village (2019) του NBC και για τη συμμετοχή της στην ταινία Charlie Says (2018).

Τι ακριβώς συνέβη όμως και οδήγησε την ηθοποιό σε αυτή την απόφαση; Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, πέρα από τους ρόλους της σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, η Grace Van Dien έχει και ένα πολύ ενεργό κανάλι στο Twitch, όπου παίζει παιχνίδια όπως Valorant και Fortnite για τους περίπου 300,000 followers της. Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου stream της, λοιπόν, αποκάλυψε ότι από εδώ και πέρα θα εστιάσει περισσότερο στο κανάλι της, τονίζοντας ότι "δεν είχε τις καλύτερες εμπειρίες με μερικούς από τους ανθρώπους για τους οποίους έπρεπε να δουλέψει" κατά τη διάρκεια των τελευταίων ταινιών της.

Συγκεκριμένα, η σταρ του Stranger Things αποκάλυψε ότι ένας παραγωγός έπεισε μια άλλη γυναίκα να της προτείνει να συμμετέχει σε μια ομαδική σεξουαλική πράξη μαζί τους. Η ανάρμοστη αυτή πρόταση την αναστάτωσε και την έκανε να σκεφτεί εκ νέου την καριέρα της και αν θέλει να συνεχίσει τελικά ως ηθοποιός. Μιλώντας, λοιπόν, για την εμπειρία της με το Twitch, τόνισε:

Με το streaming, μπορώ να επιλέξω με ποιον θα κάνω παρέα, με ποιον θα μιλήσω κ.λπ.

Το σχετικό απόσπασμα της ζωντανής της μετάδοσης, το οποίο έγινε viral στα social media με πάνω από 6.5 εκατομμύρια προβολές, ακολουθεί παρακάτω.