Maestro: Το cast ξαναέσμιξε για μια selfie ενόψει της 2ης σεζόν

Το σενάριο των πρώτων επεισοδίων ετοίμασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
10 Μαρτίου 2023 12:21
Maestro: Το cast ξαναέσμιξε για μια selfie ενόψει της 2ης σεζόν

Η παρέα και το cast του Maestro ξαναέσμιξε ενόψει της 2ης σεζόν και κατέγραψαν τη συνάντησή τους με μια selfie φωτογραφία. Άλλωστε πληροφορίες λένε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει γράψει τα δύο πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν του "Maestro" και συναντήθηκε με το βασικό cast του νέου κύκλου για να συζητήσουν λίγο πριν αποχωρήσουν για τους Παξούς και το ξεκίνημα των γυρισμάτων. 

Όσο για τη φωτογραφία που ανέβασε πρώτη η πρωταγωνίστρια Κλέλια Ανδριολάτου στο Instagram της, σε αυτήν εμφανίζονται επίσης οι Μαρία Καβογιάννη, ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Γιώργος Μπένος και ο Δημήτρης Κίτσος. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που φιλοξενήθηκε στον κατάλογο του Netflix και σύντομα θα κάνει πρεμιέρα και διεθνώς. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha είχε δηλώσει πως τα γυρίσματα του 2ου κύκλου θα ξεκινήσουν το αργότερο την 1η Απριλίου και θα γίνουν στην Αθήνα και τους Παξούς.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν: 

 Όσο για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν του Maestro αυτό θα γίνει προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως λέει "Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Επίσης, θα υπάρξουν μερικά νέα πρόσωπα και δήλωσε στην κάμερα του Star ότι η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της 2ης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega, επομένως ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της 1ης σεζόν -πρώτα στην ελληνική τηλεόραση και λίγο καιρό μετά στο Netflix. 

Όσον αφορά το φινάλε της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: "Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει."

Για την ένταξή της στο Netflix, ο δημιουργός της, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είχε δηλώσει τα εξής: "Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας. Ήταν κάτι που περιμέναμε και σταθήκαμε τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά, φτιαγμένη εξολοκλήρου από Έλληνες δημιουργούς, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μην είμαι χαρούμενος;"

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.