Yellowjackets Σεζόν 2: Δείτε το επίσημο trailer από την επιτυχημένη σειρά του Showtime

Σε λίγες ημέρες η πρεμιέρα του νέου κύκλου
10 Μαρτίου 2023 00:25
Yellowjackets Σεζόν 2: Δείτε το επίσημο trailer από την επιτυχημένη σειρά του Showtime

Το Showtime άνοιξε τα χαρτιά του και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την 2η σεζόν του Yellowjackets. Το σόου γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως με τον 1ο κύκλο του και η συνέχεια αναμένεται ανατρεπτική για όλους και λαμβάνει χώρα δύο μήνες μετά το φινάλε.

Πιο συγκεκριμένα, η 2η σεζόν ξεκινάει δύο μήνες μετά το σκηνικό με την Shauna και την Jackie Taylor, με τις εντάσεις πλέον να είναι μεγαλύτερες και τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα να τα κάνουν όλα δύσκολα. Τα κορίτσια πρέπει τώρα να πάρουν σοβαρές αποφάσεις μεταξύ άλλων και για την επιβίωσή τους.

Το Yellowjackets ξεκινά το 1996, καθώς μια ομάδα ποδοσφαιριστών λυκείου του Νιου Τζέρσεϊ ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα εθνικό τουρνουά. Ενώ πετούν πάνω από τον Καναδά, το αεροπλάνο τους συντρίβεται πέρα στην άγρια φύση και τα υπόλοιπα επιζήσαντα μέλη της ομάδας παλεύουν για την επιβίωσή τους επί δεκαεννέα μήνες.

Yellowjackets: 5 σεζόν θέλουν να κυκλοφορήσουν οι δημιουργοί της σειράς

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci και Juliette Lewis. Στο cast της 2ης σεζόν προστέθηκαν οι Elijah Wood (Lord of the Rings Trilogy), Lauren Ambrose και Simone Kessell στο ρόλο της νεαρής Van και της ενήλικης Lottie Matthews αντίστοιχα.

Οι δημιουργοί της σειράς Ashley Lyle και Bart Nickerson δήλωσαν πρόσφατα ότι θέλουν να κυκλοφορήσουν 5η σεζόν για το Yellowjackets. Συγκεκριμένα είπαν τα εξής:

Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες σειρές που μπορούν να διαρκέσουν για πάντα, αλλά νομίζω επίσης ότι όταν λες μια τόσο βαθιά ιστορία που αφορά τη ζωή αυτών των χαρακτήρων, θέλεις να καταλήξεις σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα και όχι να «σέρνεις» τα πράγματα για πάντα.

Το σόου μετράει 7 υποψηφιότητες για Emmy όπου ανάμεσά τους προτάθηκαν οι Melanie Lynskey για Α' Γυναικείου Ρόλου και η Christina Ricci για B' Γυναικείου ρόλου. Ο 1ος κύκλος είχε πάνω από 5 εκατομμύρια εβδομαδιαίους τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες που έπαιζε, ενώ έχει και 100% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes.

Πότε θα παίξει η 2η σεζόν του Yellowjackets;

Ο 2ος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.