ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται η νέα animated σειρά του Batman

Αγόρασε τα δικαιώματα η Amazon
09 Μαρτίου 2023 23:08
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται η νέα animated σειρά του Batman

Τον περασμένο Αύγουστο σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι η σειρά ονόματι “Batman: Caped Crusader” που βρισκόταν στα σκαριά για το HBO Max ακυρώθηκε. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας έρχεται ένα ρεπορτάζ που λέει ότι το animated σόου βρήκε νέο σπίτι και θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Όπως μεταφέρει το THR, η Amazon αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς και θα παίξει μέσα από τη δική της streaming υπηρεσία, το Amazon Prime Video. Μάλιστα, έχει δοθεί ήδη το πράσινο φως για δύο σεζόν. Πρόκειται για τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Σκοτεινού Ιππότη δια χειρός Bruce Timm, δημιουργού του θρυλικού Batman: The Animated Series. Στο project εμπλέκονται και οι J.J. Abrams και ο Matt Reeves (The Batman).

Η Warner Bros. Discovery φαίνεται ότι πούλησε αυτή τη σειρά στην Amazon, έτσι ώστε να δημιουργήσει έσοδα από τρίτους αγοραστές. Μάλιστα, στο τραπέζι είχαν πέσει και άλλα ονόματα, όπως αυτό της Apple και του Netflix.

Το Batman: Caped Crusader είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά το 2021 και ο Abrams είχε δηλώσει τα εξής:

Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για να φέρουμε και πάλι αυτόν τον χαρακτήρα στη μικρή οθόνη, αλλά και που θα πούμε νέες συναρπαστικές ιστορίες στο Gotham.

O Matt Reeves από την άλλη είχε δηλώσει:

Η σειρά θα είναι συναρπαστική, κινηματογραφική και θα υποδηλώνει τις νουάρ ρίζες του Batman, ενώ θα βουτήξει πιο βαθιά στην ψυχολογία αυτών των εμβληματικών χαρακτήρων. Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα παίξει η σειρά στο Amazon Prime Video. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.