Μπορεί να γίνει υπάρξει spinoff του Ted Lasso; Ο Jason Sudeikis απαντά στο ενδεχόμενο

Μήπως να ετοιμάζεστε για το κινηματογραφικό σύμπαν του Ted Lasso;
09 Μαρτίου 2023 19:49
Μπορεί να γίνει υπάρξει spinoff του Ted Lasso; Ο Jason Sudeikis απαντά στο ενδεχόμενο

Οι συντελεστές του Ted Lasso και ειδικά ο σταρ της, Jason Sudeikis, έχουν διατυπώσει πολλές φορές ότι η 3η σεζόν θα είναι και το φινάλε αυτής της ιστορίας. Ποια θα είναι η επόμενη όμως δεν το γνωρίζει κανείς, εκτός από τους ίδιους. Εάν θα συνεχιστεί με μια εντελώς διαφοροποιημένη 4η σεζόν η σειρά της Apple ή εκτός και αν...επεκταθεί σαν ένα σύμπαν με spinoff σειρά. 

Μιλώντας στο πλαίσιο μιας συνέντευξης στο Deadline ο Sudeikis αποκάλυψε τις προθέσεις του ότι μπορεί να συνεχιστεί το Ted Lasso με κάποιου είδους spinoff. Ωστόσο απέφυγε να κατονομάσει με ακρίβεια τι είδους συνέχεια θα είναι αυτή. 

"Το γεγονός ότι ο κόσμος θα θέλει περισσότερα και είναι περίεργος για περισσότερα από αυτά που δεν γνωρίζει ακόμα -δηλαδή την 3η σεζόν- είναι κολακευτικό. Νομίζω ότι έχουμε στρώσει το τραπέζι για όλα τα είδη του κόσµου... για να παρακολουθήσουν την περαιτέρω εξιστόρηση αυτών των περιπετειών. Το γεγονός ότι ο κόσμος θέλει περισσότερα, ακόμα κι αν είναι μια διαφορετική οδός, είναι υπέροχο". - Jason Sudeikis.

Με τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχιστεί τόσο με μια spinoff σειρά, όσο και με μια sequel ταινία, όπως τονίζουν διάφορα μέσα του εξωτερικού. Τι ακριβώς θα γίνει θα το μάθουμε μετά τον Μάιο όταν θα ολοκληρωθεί η προβολή όλων των επεισοδίων της 3ης και -φαινομενικά- τελευταίας σεζόν. 

Ο co-showrunner, Bill Lawrence είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξη για το ενδεχόμενο μιας συνέχειας: "Αυτή η ιστορία πρόκειται να τελειώσει στην 3η σεζόν, ανεξάρτητα από εάν η σειρά θα βρει μια άλλη ιστορία να διηγηθεί και συνεχίσει.

Αν υπάρξει spinoff του Ted Lasso, τότε θα αποτελέσει την πρώτη σειρά που αποκτά τέτοιου είδους συνέχεια στο Apple TV+, τη συνδρομητική streaming υπηρεσία της Apple. 

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν αναφέρει τα εξής:

Στην τρίτη σεζόν της σειράς Ted Lasso, η νεοφώτιστη AFC Richmond αντιμετωπίζει τη γελοιοποίηση, καθώς οι προβλέψεις των μέσων ενημέρωσης την τοποθετούν ευρέως στην τελευταία θέση της Premier League και ο Nate (Nick Mohammed), ο οποίος πλέον χαρακτηρίζεται ως το "παιδί-θαύμα", έχει πάει να εργαστεί για τον Rupert (Anthony Head) στη West Ham United.

Στον απόηχο της αμφιλεγόμενης αποχώρησης του Νέιτ από το Ρίτσμοντ, ο Ρόι Κεντ (Μπρετ Γκόλντστιν) αναλαμβάνει βοηθός προπονητή, μαζί με τον Beard (Μπρένταν Χαντ). Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ted (Jason Sudeikis) αντιμετωπίζει τις πιέσεις στη δουλειά, συνεχίζει να παλεύει με τα δικά του προσωπικά θέματα στο σπίτι, η Rebecca (Hannah Waddingham) επικεντρώνεται στο να νικήσει τον Rupert και η Keeley (Juno Temple) περιηγείται στο να είναι το αφεντικό της δικής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων. Τα πράγματα φαίνεται να καταρρέουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, αλλά η Team Lasso είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό όπως και να έχει.

Τη σειρά υπογράφουν σεναριακά οι Jason Sudeikis, Brett Goldstein και Bill Lawrence. Στο cast του Ted Lasso συμμετέχουν επίσης οι: Hannah Waddingham (Rebecca), Brendan Hunt (Coach Beard), Jeremy Swift (Higgins), Juno Temple (Keeley), Brett Goldstein (Roy), Phil Dunster (Jamie), Anthony Head και Nick Mohammed (Nate). Η 3η σεζόν θα αποτελεί από 12 επεισόδια. 

Η 3η σεζόν του Ted Lasson θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου 2023 αποκλειστικά στο Apple TV+.