Η Jenna Ortega χορεύει τον gothic χορό της Wednesday με το ζόρι και γίνεται viral

Ενόψει της guest star παρουσίασης της θρυλικής εκπομπής Saturday Night Live
09 Μαρτίου 2023 19:21
Η Jenna Ortega χορεύει τον gothic χορό της Wednesday με το ζόρι και γίνεται viral

Η Τζένα Ορτέγκα θα είναι η guest παρουσιάστρια του επερχόμενου επεισοδίου του Saturday Night Live, της θρυλικής και μακροβιότερης ζωντανής κωμικής εκπομπής της αμερικάνικης τηλεόρασης, για αυτόν τον λόγο κυκλοφόρησε όπως συνηθίζεται ένα σχετικό promo. 

Στο εν λόγω διαφημιστικό η 20χρονη σταρ της σειράς "Wednesday" φαίνεται να κρατάει ένα σενάριο για ένα σκετσάκι στο οποίο εμφανίζεται μαζί με το γκρουπ των "Please Don't Destroy" που αποτελείται από τους Ben Marshall, John Higgins και Martin Herlihy, και τους δίνει την άποψή της για το σενάριο που έγραψαν. Μόνο που δεν έχει κανέναν θέμα με το υλικό που έγραψαν αλλά δεν ψήνεται καθόλου, μα καθόλου να χορέψει ξανά τον viral χορό της Wednesday Addams. 

Κυριολεκτικά αυτοσαρκάζεται με το πόσο γνωστός είναι πλέον αυτός ο χορός μέσω των social media, λέγοντας πως δε θέλει να τον χορέψει για χάρη του σκετς. Το τρίο των Please Don't Destroy όμως περιμένουν σαν τρελοί για να προβάρουν το gothic χορευτικό, καθώς έχουν ντυθεί κανονικάτατα σαν τη Wednesday. Μόνο που τελικά το κάνει με το ζόρι όπως θα δείτε παρακάτω. 

Η Jenna Ortega θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το SNL κάνοντας το ντεμπούτο της στην κωμική εκπομπή, ενώ πριν από λίγο καιρό και ο Pedro Pascal του The Last Of Us έγινε guest host. 

Δείτε το promo διαφημιστικό του SNL με την Ortega: 

Μιλώντας στο περιοδικό Elle, η Ορτέγκα σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο το viral τατουάζ της Wednesday

Η 2η σεζόν της Wednesday θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα από το Netflix, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.