Star Wars: Πόσο μεγάλο ρόλο θα παίξει η σειρά της Ahsoka στο ευρύτερο σύμπαν;

O Jon Favreau του The Mandalorian εξηγεί
09 Μαρτίου 2023 16:46
Star Wars: Πόσο μεγάλο ρόλο θα παίξει η σειρά της Ahsoka στο ευρύτερο σύμπαν;

Μετά το The Mandalorian που αυτόν τον καιρό προβάλλεται ήδη η 3η σεζόν του, η πιο αναμενόμενη σειρά του Star Wars σύμπαντος είναι το "Ahsoka" με πρωταγωνίστρια την Rosario Dawson στον ομώνυμο ρόλο. 

Ο δημιουργός του "Mando", Jon Favreau διαβεβαίωσε πως η σειρά της Ahsoka θα παίξει τεράστιο ρόλο στο μέλλον του Star Wars franchise και ειδικά σε αυτό το σημείο του timeline, καθώς βρισκόμαστε μετά τα γεγονότα του "Episode VI - Return of the Jedi" και πριν το "The Force Awakens". 

Μιλώντας στο ScreenRant, ο Favreau που θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά που πρακτικά χειρίζεται ο συνεργάτης του Dave Filoni, δήλωσε τα εξής: 

"Η Ahsoka είναι ένα μεγάλο μέρος των όσων συμβαίνουν σε αυτή την περίοδο. Το ερώτημα επίσης είναι πώς συμπίπτουν οι διαφορετικές ιστορίες, όπως το "Skeleton Crew" και το "The Book of Boba Fett". Αυτό θα είναι κάτι που θα εξελίσσεται συνεχώς, αλλά υπάρχουν δυνατές ιστορίες που χτίζονται ταυτόχρονα μέσα σε αυτόν τον κόσμο".

Το Ahsoka θα είναι στην ουσία η sequel σειρά του animated "Star Wars: Rebels' καθώς η Ahsoka Tano αναζητά ακόμη τον Ezra Bridger -όπως μάθαμε και στο Mandalorian- παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από την εξαφάνισή του στο φινάλε του "Rebels". 

Να αναφέρουμε επίσης ότι στα σκαριά βρίσκεται η spinoff σειρά, Skeleton Crew, με πρωταγωνιστή τον Jude Law, το οποίο τελευταία γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2023. 

Νέος ορίζοντας κυκλοφορίας για το Ahsoka 

Χάρη στο ρεπορτάζ του Variety αποκαλύπτεται ότι πλέον η Lucasfilm στοχεύει να κυκλοφορήσει το "Ahsoka" προς τα τέλη του καλοκαιριού. Επομένως πιθανότατα να το δούμε στο διάστημα μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2023 στο Disney Plus

Το σίγουρο είναι πως στο ειδικό panel της σειράς στο Star Wars Celebration 2023 (7-10 Απριλίου) θα μάθουμε περισσότερα με επίσημο τρόπο. 

Στη σειρά θα δούμε πολλές επιστροφές από το Rebels, που σημαίνει ότι για πρώτη φορά θα δούμε χαρακτήρες όπως τον Ezra Bridger και την Hera Syndulla σε live-action. Γνωρίζουμε ότι ο Eman Esfandi θα υποδυθεί τον Ezra Bridger, η Mary Elizabeth Winstead εκτός απροόπτου την Sabine Wren, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι: Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Natasha Liu Bordizzo. 

Εικάζεται ότι και ο Hayden Christensen θα επιστρέψει ως Anakin Skywalker/ Darth Vader λόγω της μεγάλης προϊστορίας των δύο. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Dave Filoni και Jon Favreau