Jenna Ortega - Wednesday: Έκανε του κεφαλιού της στη σειρά - “Ήμουν οριακά αντιεπαγγελματική“

H 20χρονη σταρ αποκαλύπτει τι άλλαζε συνεχώς και έφερνε πονοκεφάλους στην παραγωγή
09 Μαρτίου 2023 15:34
Jenna Ortega - Wednesday: Έκανε του κεφαλιού της στη σειρά - “Ήμουν οριακά αντιεπαγγελματική“

Η Jenna Ortega (Τζένα Ορτέγκα) υποδύθηκε τον ρόλο της καριέρας της στην σειρά 'Wednesday' του Netflix, εκτοξεύοντας την καριέρα της αλλά και τα νούμερα της σειράς, καθώς είναι η 2η πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία της υπηρεσίας.

Για να υποδυθεί όμως την Wednesday Addams έπρεπε να πατήσει πόδι στην παραγωγή, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 20 χρονών και δεν είναι κάποια μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ, αλλά μια ανερχόμενη. Μιλώντας στο Armchair Expert Podcast, η Ortega αποκάλυψε ότι πολλά από τα σενάρια του "Wednesday" δεν έβγαζαν κανένα νόημα όσον αφορά τα όσα έγραφαν για την ηρωίδα της. Έτσι αποφάσισε να κάνει του κεφαλιού της. 

Πήρε το θάρρος και άλλαζε τους διαλόγους της Wednesday όπου θεωρούσε ότι δεν ταίριαζαν στο χαρακτήρα της, χωρίς καν να συμβουλευτεί τους σεναριογράφους, δημιουργώντας έτσι πονοκέφαλο στην παραγωγή.

"Όταν διάβασα ολόκληρη τη σειρά, συνειδητοποίησα πως 'Ω, αυτό απευθύνεται σε νεανικό κοινό", δήλωσε ο Ortega. "Όταν υπέγραψα για πρώτη φορά στη σειρά, δεν είχα όλα τα σενάρια. Νόμιζα ότι θα ήταν πολύ πιο σκοτεινό. Δεν ήταν... Δεν ήξερα ποιος ήταν το ύφος ή πώς θα ακουγόταν η μουσική επένδυση".

Παρακάτω στη συνέντευξή της δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι χρειάστηκε ποτέ να πατήσω το πόδι μου τόσο πολύ σε ένα πλατό όσο στην "'Wednesday'". Όλα όσα κάνει η Wednesday, όλα όσα έπρεπε να παίξω, δεν έβγαζαν καθόλου νόημα για τον χαρακτήρα της. Το να είναι σε ένα ερωτικό τρίγωνο; Δεν είχε κανένα νόημα. Υπήρχε μια ατάκα για ένα φόρεμα που πρέπει να φορέσει για έναν σχολικό χορό και λέει, 'Ω, Θεέ μου, το λατρεύω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το είπα αυτό. Μισώ κυριολεκτικά τον εαυτό μου". Έπρεπε να πάω και να τους πω, 'Όχι'.

Όσο για το σημείο ότι έφτασε να γίνει αντιεπαγγελματική είπε: "Υπήρχαν στιγμές στο πλατό που έγινα σχεδόν αντιεπαγγελματική με την έννοια ότι άρχισα να αλλάζω ατάκες. Ο επόπτης του σεναρίου νόμιζε ότι πήγαινα με κάτι και μετά έπρεπε να καθίσω με τους σεναριογράφους και αυτοί έλεγαν: "Περίμενε, τι συνέβη σε αυτή τη σκηνή;". Και έπρεπε να πάω και να εξηγήσω γιατί δεν μπορούσα να πάω και να παίξω ορισμένα πράγματα".

Μιλώντας στο περιοδικό Elle, η Ορτέγκα σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο το viral τατουάζ της Wednesday

Σε μια παλιότερη δήλωσή της, πρότεινε τη Lady Gaga να παίξει έναν ρόλο στη 2η σεζόν, ύστερα από το βίντεο στο TikTok όπου μιμήθηκε τον viral χορό της με το κομμάτι "Bloody Mary". 

Στην spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς πρωταγωνιστούν οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η τεράστια επιτυχία της σειρά του Netflix δια χειρός Tim Burton μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το "Dahmer", μιας και σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αποτελεί δηλαδή και επίσημα την 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.

Η 2η σεζόν της Wednesday θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα από το Netflix, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.