Punisher: Έτσι απάντησε ο Jon Bernthal στην επιστροφή του στο MCU (ΦΩΤΟ)

Θέλοντας να κλείσει το μάτι στην συμμετοχή του στη νέα σειρά Daredevil στο Disney Plus
09 Μαρτίου 2023 00:59
Punisher: Έτσι απάντησε ο Jon Bernthal στην επιστροφή του στο MCU (ΦΩΤΟ)

Τα ρεπορτάζ του τελευταίου 24ωρου αναφέρουν ότι ο Jon Bernthal θα επιστρέψει ως "Punisher" στη νέα σειρά του Daredevil για το Disney Plus, κάνοντάς έτσι το ντεμπούτο του στο MCU. 

Πρακτικά όμως, όπως γνωρίζουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτά τα ρεπορτάζ είναι μια επιβεβαίωση των γεγονότων, ασχέτως εάν η Marvel Studios δε θέλει ακόμη να σχολιάσει το γεγονός. 

Από αυτόν τον κόπο θέλησε να γλιτώσει τη Marvel, ο 46χρονος ηθοποιός καθώς με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, "έκλεισε το μάτι" σε όλους τους fans του πως επιστρέφει στο ρόλο του "Τιμωρού" aka Frank Castle. 

Η φωτογραφία που ανήρτησε προέρχεται από την τελευταία σκηνή της 2ης σεζόν όπου ο Castle εισβάλει σε μια συνάντηση κακοποιών και τους γαζώνει με δυο πολυβόλα με μανία, ενώ δε τη συνοδεύει καμία λεζάντα. 

Δείτε την ανάρτησή του: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Bernthal (@jonnybernthal)

Ενδιαφέρον προκαλεί πως κάτω από την ανάρτησή του σχολίασε ο Ben Barnes, που υποδύθηκε τον νέμεση του Castle, τον Billy Russo, γράφοντας "Μην πανικοβάλλεστε!".

Η Krysten Ritter, επίσης, σχολίασε με ένα emoji φωτιάς την ανάρτηση του Bernthal, την ώρα που ακούγονται έντονα φήμες πως θα επιστρέψει ως Jessica Jones εντός του MCU, μαζί με τον Mike Colter ως Luke Cage, καθώς οι δυο τους έβγαλαν μια...ύποπτη selfie μετά από καιρό. 

Για την ιστορία, ο Jon Bernthal πρωταγωνίστησε στη δική του σειρά της Marvel στο Netflix, με τίτλο "The Punisher", η οποία σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία για δύο σεζόν και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες που έχει βγάλει το σύμπαν -πριν έρθει η εποχή του Disney Plus.

Προς το παρόν η επιστροφή του θα γίνει μέσα από τη νέα σειρά του Daredevil, και δεν έχει γίνει λόγος για μια 3η σεζόν του The Punisher στο Disney+. 

Τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again έχουν ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα, όπως υποστηρίζουν διάφορα ειδικά μέσα, στη Νέα Υόρκη. Έγινε γνωστό ότι οι Matt Corman και Chris Ord βρίσκονται στα ηνία της σειράς ως σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σειρά θα σημειώσει και ρεκόρ διάρκειας για σόου της Marvel Studios στο Disney+ αφού θα είναι το πρώτο που θα αποτελείται από 18 επεισόδια

Τo Daredevil: Born Again αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 μέσα από το Disney Plus.