Η Jenna Ortega σχολίασε το αποτυχημένο tattoo της Wednesday που έγινε viral (ΦΩΤΟ)

Η σταρ της σειράς “Wednesday“ δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο
08 Μαρτίου 2023 20:17
Η Jenna Ortega σχολίασε το αποτυχημένο tattoo της Wednesday που έγινε viral (ΦΩΤΟ)

Ένας πορωμένος fan της σειράς Wednesday θέλησε να τιμήσει με τον δικό του τρόπο την Jenna Ortega ή καλύτερα να την αποτυπώσει για πάντα επάνω του.

Την περίοδο που τα social media και ειδικά το TikTok περιστρεφόντουσαν γύρω από τις gothic χορογραφίες της Ortega ως Wednesday από τη σειρά-φαινόμενο του Netflix, η κίνηση ενός fan τράβηξε τα βλέμματα για τους εντελώς λάθος λόγους. 

Βλέπετε χτύπησε ένα τατουάζ με τη Wednesday Addams, μόνο που η καρικατούρα της δεν έμοιαζε καθόλου με την πρωταγωνίστρια. Όταν λέμε καθόλου το εννοούμε, αφού σχολιάστηκε ποικίλως και κυρίως με τρολ τρόπο στα social media, κάνοντάς το επίμαχο τατουάζ τρομερά viral.

Ο περισσότερος κόσμος βέβαια εύστοχα παρομοίασε το σχέδιο της Wednesday με μια καρικατούρα του ηθοποιού Samuel L. Jackson, παρά τη φυσιογνωμία της Ορτέγκα. 

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets και αντιδράσεις στο εν λόγω τατουάζ: 

Η αντίδραση της Ορτέγκα

Τελικά φαίνεται πως η 20χρονη σταρ της σειράς του Netflix είδε το περιβόητο tattoo της Wednesday. Στη νέα της συνέντευξη στο Elle η Ortega αντέδρασε με χιουμοριστικό τρόπο λέγοντας τα εξής: 

Ω θεέ μου. Παραλίγο να το βάλω για φωτό προφίλ. 

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο ότι είναι αρκετά εσωστρεφής με την φήμη που της έφερε ο ρόλος της τόσο στο Wednesday, όσο και στη σειρά "You" και στην ταινία "Scream".

"Όλα τα άλλα πράγματα που συνοδεύουν τη δουλειά μου, μερικές φορές με κάνουν να νιώθω ότι δεν αξίζουν τον κόπο. Δεν θέλω να αισθάνομαι σαν μια κινούμενη διαφημιστική πινακίδα, το οποίο είναι ένα πολύ, πολύ τρομακτικό συναίσθημα, επειδή τότε αισθάνεσαι ότι έχεις όλο και λιγότερο τον έλεγχο της ζωής σου. Νιώθω ότι έχω δει πολλούς ανθρώπους ή γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους που έχουν υποκύψει σε αυτή την πίεση. Δεν θέλω να ανήκω σε κανέναν και σε τίποτα". δήλωσε επίσης η Ορτέγκα.

Σε μια παλιότερη δήλωσή της, πρότεινε τη Lady Gaga να παίξει έναν ρόλο στη 2η σεζόν, ύστερα από το βίντεο στο TikTok όπου μιμήθηκε τον viral χορό της με το κομμάτι "Bloody Mary". 

Στη σειρά Wednesday πρωταγωνιστούν οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η τεράστια επιτυχία της σειρά του Netflix δια χειρός Tim Burton μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer, μιας και σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και επίσημα η 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.

Η 2η σεζόν της Wednesday θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα από το Netflix, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.