Jeremy Renner: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή μετά το ατύχημα - Παίζει στο Disney Plus

Μια πρώτη ματιά στο “Rennervations“ από το trailer της εκπομπής
08 Μαρτίου 2023 19:39
Jeremy Renner: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή μετά το ατύχημα - Παίζει στο Disney Plus

Παρότι έχουν περάσει 3 μήνες από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Τζέρεμι Ρένερ, τα projects δεν σταματούν για τον ίδιο. Και αυτό διότι ανακοινώθηκε από την νέα του εκπομπή με τίτλο «Rennervations”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus εντός του Απριλίου.

Τι θα κάνει ο Τζέρεμι Ρένερ σε αυτή την εκπομπή;  Έχοντας πλάι του μια ομάδα ειδικών κατασκευαστών και εργολάβων να επιδιορθώσουν και να «αναστήσουν», διαφόρων ειδών οχημάτων, όπως λεωφορεία και βανάκια, τροποποιώντας τα με τέτοιο τρόπο, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες κοινότητες ανά τον κόσμο, εξυπηρετώντας τις δικές τους ανάγκες.

Ο Renner άλλωστε είναι παθιασμένος με τις κατασκευές και τον τομέα της εργολαβίας και σε αυτή την εκπομπή θα ξετυλίξει μια από τις κρυφές του αγάπες, που είναι να αγοράζει χαλασμένα οχήματα και να τροποποιεί με τέτοιον τρόπο ώστε να βοηθούν κόσμο.

Στο trailer της σειράς φαίνεται άλλωστε ότι τροποποιούν ένα φορτηγό σε φορητή μονάδα παροχής πόσιμου νερού, σε φορητό στούντιο και άλλα τέτοια. Μαζί του θα έχει και μια πλειάδα guest star όπως τον Anthony Mackie, τον νέο Captain America του MCU και συμπρωταγωνιστή του στη Marvel, τη Vanessa Hudgens και άλλους πολλούς, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος με τον Renner για αυτόν τον ιερό σκοπό.

Αυτόν τον καιρό ο Ρένερ αναρρώνει στο σπίτι του ακολουθώντας ειδική θεραπεία, κάτι που φροντίζει να ενημερώνει τους fans του για την πορεία του, μέσα από τα social media.

Η εκπομπή "Rennervations" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απρίλιου στο Disney+ και θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer.