Barry: Το πρώτο trailer για την 4η σεζόν μάς προετοιμάζει για ένα δύσκολο φινάλε

Το HBO ανοίγει τα χαρτιά του για την επιτυχημένη σειρά
08 Μαρτίου 2023 14:44
Barry: Το πρώτο trailer για την 4η σεζόν μάς προετοιμάζει για ένα δύσκολο φινάλε

Η ιστορία του Barry φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και το HBO θέλει να σας προετοιμάσει για το μεγάλο φινάλε, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο. Πιο συγκεκριμένα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser βίντεο και η επίσημη αφίσα της 4ης σεζόν, με τον χαρακτήρα του Bill Hader να βρίσκεται πλέον στη φυλακή.

Παρόλο που δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για το φινάλε, το πρώτο trailer ξεκινάει με τον κεντρικό χαρακτήρα να βρίσκεται πλέον στη φυλακή, ενώ παράλληλα υπάρχουν και κάποιες σκηνές από τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς.

Η επίσημη αφίσα της 4ης σεζόν:

Η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν:

Ο Gene Cousineau (Henry Winkler) είναι πλέον ένας ήρωας μετά τη σύλληψη του Barry (Bill Hader, η οποία είχε συγκλονιστικές συνέπειες. Όλα τώρα οδηγούν σε αυτό το εκρηκτικό και ξεκαρδιστικό τελευταίο κεφάλαιο του Barry.

Εκτός από τους Henry Winkler και Bill Hader, στη σειρά πρωταγωνιστούν και οι Sarah Goldberg, Stephen Root, Anthony Carrigan, Paula Newsome, D’Arcy Carden, Darrell Britt-Gibson, Rightor Doyle, Andy Carey και Robert Wisdom.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Hader και Alec Berg και υπηρετούν και οι δύο ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Το σόου ακολουθεί τον Barry Berkman, έναν δολοφόνο που καταλήγει στο Λος Άντζελες για δουλειά και δεν ξέρει τι να κάνει με τη ζωή του, κι έτσι αρχίζει να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Και στις τρεις σεζόν είδαμε πόσο στενοχωρημένος είναι από όλα όσα του έχουν συμβεί και τους αγώνες που αντιμετώπιζε συνεχώς.

Η 4η σεζόν του Barry θα παίξει στο HBO Max στις 16 Απριλίου. Παρακολουθήστε το πρώτο teaser βίντεο παρακάτω.