Νέα προβλήματα για την πολυαναμενόμενη σειρά των Scorsese και DiCaprio

Το The Devil in the White City δεν έχει πλέον τηλεοπτικό σπίτι
07 Μαρτίου 2023 14:43
Νέα προβλήματα για την πολυαναμενόμενη σειρά των Scorsese και DiCaprio

Άλλο ένα πρόβλημα συναντά η παραγωγή του The Devil in the White City, της πολυαναμενόμενης σειράς σε παραγωγή των Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety μάθαμε ότι η σειρά πλέον δε θα προβληθεί στο Hulu, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί τον περασμένο Αύγουστο, καθώς η streaming υπηρεσία δεν επιθυμεί να προχωρήσει με το project. 

Το πιο πιθανό σενάριο για την έκβαση αυτή είναι το γεγονός πως αρχικά ο Keanu Reeves, που θα πρωταγωνιστούσε στη σειρά, αποχώρησε από το project τον περασμένο Οκτώβριο. Λίγες μέρες μετά το The Devil in the White City δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα καθώς αποχώρησε από το project και ο Todd Field, ο οποίος θα το σκηνοθετούσε. Για όσους δε γνωρίζουν πρόκειται για τον υποψήφιο για Όσκαρ δημιουργό του "Tar" με την Cate Blanchett

To Devil in the White City αποτελεί την τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου best seller βιβλίου του συγγραφέα Erik Larson και βρισκόταν στα σκαριά από το 2019.

Τι θα απογίνει πλέον η πολυαναμενόμενη σειρά των Scorsese και DiCaprio; Οι πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν σχέδια για να πουληθεί σε κάποιο άλλο δίκτυο ή streaming υπηρεσία που θα ενδιαφερθεί για αυτό. 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει: Το The Devil in the White City αφηγείται την αληθινή ιστορία του Daniel H. Burnham, ενός απαιτητικού αλλά οραματιστή αρχιτέκτονα που αγωνίζεται για να γράψει ιστορία με την Παγκόσμια Έκθεση του 1893 στο Σικάγο, και του Dr. H. H. Holmes, του πρώτου σύγχρονου κατά συρροή δολοφόνου της Αμερικής και του ανθρώπου πίσω από το διαβόητο "Murder Castle" που χτίστηκε στη σκιά της Έκθεσης.

Πλέον αναμένεται να βρεθεί νέος showrunner, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής για τη σειρά, επομένως σίγουρα θα μάθουμε νεότερα από αυτό.