The Last of Us: Νέο υψηλό ρεκόρ τηλεθέασης μετά το 8ο επεισόδιο της σειράς

Εκτοξεύθηκε κατά 74% η τηλεθέαση από την πρεμιέρα της σειράς του HBO
07 Μαρτίου 2023 01:04
The Last of Us: Νέο υψηλό ρεκόρ τηλεθέασης μετά το 8ο επεισόδιο της σειράς

Την τεράστια επιτυχία της σειράς The Last of Us του HBO αποτυπώνουν για πολλοστή φορά τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς έγιναν γνωστά τα νούμερα που έκανε το 8ο επεισόδιο. 

Το προτελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν με τίτλο "When We Are In Need" έσπασε ξανά τα ρεκόρ τηλεθέασης, καθώς όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. Discovery (μητρική εταιρία της HBO) το παρακολούθησαν πάνω από 8.1 εκατομμύρια τηλεθεατές

Πρόκειται δηλαδή για ένα νέο ρεκόρ, που ξεπερνάει τους 7.5 εκατομμύρια τηλεθεατές που είχε θέσει το 4ο επεισόδιο. Πρακτικά η τηλεοπτική διασκευή του The Last of Us έχει γιγαντωθεί τόσο που από το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα η αύξηση στην τηλεθέαση αγγίζει το 74%

Το The Last of Us είχε δείξει από την αρχή τα δόντια του αφού κατάφερε να κάνει το 2ο μεγαλύτερο ντεμπούτο σειράς, μετά το House of the Dragon στην ιστορία του HBO, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο έκανε το μεγαλύτερο άλμα σε τηλεθέαση από κάθε άλλη του σειρά. 

Το 9ο και τελευταίο επεισόδιο με τίτλο "Look for the Light" θα προβληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας ώρα Ελλάδος (Κυριακή 12 Μαρτίου για τις ΗΠΑ). 

Όσο για το φινάλε της 1ης σεζόν η τηλεοπτική Ellie, Bella Ramsey, έκανε tease πως θα "διχάσει" το κοινό σε μεγάλο βαθμό

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Pedro Pascal έδωσε και μια ιδέα για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο. 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf, The Last of Us game), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game), Ashley Johnson (Blindspot, The Last of Us game), Lamar Johnson (Your Honor), Melanie Lynskey (Yellowjackets), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων για την 1η σεζόν είναι οι Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

Ήδη έχει ανακοινωθεί η συνέχεια του The Last of Us για τη 2η σεζόν, η οποία θα καλύψει μέρος των γεγονότων του The Last of Us Part II.