Gotham Knights: Το νέο trailer σάς συστήνει στην Duela την “κόρη του Joker”

Προ των πυλών η πρεμιέρα του 1ου επεισοδίου
06 Μαρτίου 2023 17:59
Gotham Knights: Το νέο trailer σάς συστήνει στην Duela την “κόρη του Joker”

Το The CW έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα προωθητικό βίντεο για το Gotham Knights, το οποίο αυτή τη φορά εστιάζει στην Duela, τη χαρακτήρα που υποδύεται εδώ η Olivia Rose Keegan του High School Musical: The Musical: The Series.

Τα πρώτα πλάνα του βίντεο μάς μεταφέρουν στο “Batcave” του Bruce Wayne, ο οποίος είναι πλέον νεκρός στη σειρά, ενώ λίγο μετά βλέπουμε την Duela να μπαίνει στις φυλακές Arkham Asylum για κλοπές και όχι μόνο. Επιπροσθέτως, σε αυτό το βίντεο ακούμε και τον αστυνομικό να την αποκαλεί ως την κόρη του Joker.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Duela Dent ήταν πρώην μέλος των Teen Titans και Titans East και χρησιμοποιούσε τα ψευδώνυμα “Catgirl” ή η κόρη των Joker, Riddler, Penguin και άλλων villain της DC.

Το Gotham Knights διαδραματίζεται μετά τον θάνατο του Bruce Wayne και ο υιοθετημένος γιος του Batman βρίσκεται ανάμεσα σε ένα από τα άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία του. Για να «καθαρίσει» το όνομά του, ενώνει τις δυνάμεις του με τους άλλους κατηγορούμενους, που είναι και τα παιδιά των μεγαλύτερων εχθρών του Batman.

Οι Chad Fiveash, James Stoteraux και Natalie Abrams έγραψαν το πρώτο επεισόδιο που ουσιαστικά έδωσε το πράσινο φως στο The CW να γίνει πλέον κανονική σειρά, ενώ το ρόλο του σκηνοθέτη έχει εδώ ο Danny Cannon των Gotham και Pennyworth.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Turner Hayes (Oscar Morgan), Navia Robinson ως Carrie Kelley, Tyler DiChiara ως Cullen Bow, Fallon Smythe ως Harper Row, Olivia Rose Keegan ως Duela, Misha Collins ως Harvey Dent, Anna Lore ως Stephanie Brown και Rahart Adams ως Brody.

Η σειρά πρόκειται να παίξει στο αμερικανικό δίκτυο στις 14 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.