The Mandalorian: Έτσι εξηγήθηκε η απουσία της Gina Carano από την 3η σεζόν

Το 1ο επεισόδιο του Mandalorian έδωσε τη σεναριακή δικαιολογία
04 Μαρτίου 2023 11:17
The Mandalorian: Έτσι εξηγήθηκε η απουσία της Gina Carano από την 3η σεζόν

H Gina Carano ήταν ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του cast του The Mandalorian αλλά λίγο μετά την προβολή της 2ης σεζόν απολύθηκε από την Lucasfilm, ύστερα από ένα πολιτικής φύσεως σχόλιο που έκανε στο Twitter, τον Φεβρουάριο του 2021.

Η 40χρονη πρώην μαχήτρια των MMA και νυν ηθοποιός υποδύθηκε στην πρώτη live-action σειρά του Star Wars τον ρόλο της Cara Dune, η οποία ήταν σερίφης της New Republic και σύμμαχος των Din Djarin (Pedro Pascal) και Grogu. Μάλιστα, στα σκαριά υπήρχε μια spinoff σειρά "Rangers of the New Republic" στην οποία θα πρωταγωνιστούσε αλλά το project ακυρώθηκε. 

Στο πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Mandalorian και ύστερα από απουσία δύο ετών, δόθηκε η σεναριακή δικαιολογία για την απουσία της. 

Συγκεκριμένα, σε μια σκηνή που ο Din Djarin συνομιλεί με τον "High Magistrate" του Navarro πλέον, τον Greef Karga (Carl Weathers), ο δεύτερος του εξηγεί ότι η Dune στρατολογήθηκε από τις ειδικές δυνάμεις της New Republic, λόγω του ότι βοήθησε στην σύλληψη του Moff Gideon την τελευταία σεζόν. Κατά την απουσία της ο Karga αναζητά έναν νέο σερίφη για να διατηρεί την τάξη στον Nevarro και ζητάει από τον "Mando" εάν τον ενδιαφέρει η θέση. 

Πριν το The Mandalorian η Τζίνα Καράνο είχε παίξει στο πρώτο Deadpool, στο "Fast & Furious 6" και στο "Haywire" του Stephen Soderbergh, ενώ συμμετείχε και στο videogame "Command & Conquer: Red Alert 3".