Yellowjackets: 5 σεζόν θέλουν να κυκλοφορήσουν οι δημιουργοί της σειράς

Το σόου έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για τον 3ο κύκλο
03 Μαρτίου 2023 18:29
Yellowjackets: 5 σεζόν θέλουν να κυκλοφορήσουν οι δημιουργοί της σειράς

Μπορεί η 2η σεζόν του Yellowjackets να μην έχει παίξει ακόμα στο Showtime, αλλά όπως δήλωσαν τώρα οι δημιουργοί του, θέλουν τουλάχιστον να κυκλοφορήσουν 5 σεζόν.

Αναλυτικότερα, οι Ashley Lyle και Bart Nickerson μίλησαν στο Entertainment Weekly και δήλωσαν ότι θέλουν να βγάλουν 5 σεζόν και αυτό ήταν το σχέδιό τους από την αρχή και είναι σε καλό δρόμο.

Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες σειρές που μπορούν να διαρκέσουν για πάντα, αλλά νομίζω επίσης ότι όταν λες μια τόσο βαθιά ιστορία που αφορά τη ζωή αυτών των χαρακτήρων, θέλεις να καταλήξεις σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα και όχι να «σέρνεις» τα πράγματα για πάντα.

Το Yellowjackets ξεκινά το 1996, καθώς μια ομάδα ποδοσφαιριστών λυκείου του Νιου Τζέρσεϊ ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα εθνικό τουρνουά. Ενώ πετούν πάνω από τον Καναδά, το αεροπλάνο τους συντρίβεται πέρα στην άγρια φύση και τα υπόλοιπα επιζήσαντα μέλη της ομάδας παλεύουν για την επιβίωσή τους επί δεκαεννέα μήνες.

Στο cast της 2ης σεζόν προστέθηκαν οι Elijah Wood (Lord of the Rings Trilogy), Lauren Ambrose και Simone Kessell στο ρόλο της νεαρής Van και της ενήλικης Lottie Matthews αντίστοιχα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci και Juliette Lewis.

Το σόου μετράει 7 υποψηφιότητες για Emmy όπου ανάμεσά τους προτάθηκαν οι Melanie Lynskey για Α' Γυναικείου Ρόλου και η Christina Ricci για B' Γυναικείου ρόλου.

Ο πρώτος κύκλος είχε πάνω από 5 εκατομμύρια εβδομαδιαίους τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες που έπαιζε, ενώ έχει και 100% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για 3η σεζόν, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο 1ος κύκλος.