The Walking Dead: Πρώτη ματιά στη σειρά των Rick & Michonne (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει
03 Μαρτίου 2023 14:48
The Walking Dead: Πρώτη ματιά στη σειρά των Rick & Michonne (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα για την spin-off σειρά του The Walking Dead με την Danai Gurira και τον Andrew Lincoln συνεχίζονται αυτόν τον καιρό και μόλις ήρθε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα. Πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Michonne ανέβασε στο Twitter μία εικόνα που δείχνει τον Rick Grimes του Lincoln.

Η Gurira μεταξύ άλλων γράφει στη λεζάντα της: “Μήπως είδατε αυτόν τον άνθρωπο;” και δείχνει τον Rick μέσα στα αίματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του The Walking Dead: Rick & Michonne.

Δείτε τη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς με τον Rick:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αυτό το σόου θα είναι «μίνι» και υπόσχεται να συνεχίσει την ιστορία αγάπης των δύο χαρακτήρων, καθώς και τον πόλεμο με τα zombies.

Η τηλεοπτική Michonne είχε δηλώσει παλιότερα ότι θα δείτε ένα επικό love story:

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα επικό love story. Είναι ακόμα «ριζωμένο» στον κόσμο που όλοι γνωρίζουμε, αλλά και σε έναν κόσμο που δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα. Οπότε, νομίζω πως έχει όλη αυτή τη δημιουργία που έκανε πάντα το Walking Dead εξαιρετικό, τους χαρακτήρες, τον κόσμο, τη δράση και το ένστικτο της επιβίωσης. Και ταυτόχρονα, είναι ένα βαθιά οικείο πράγμα με μία οικεία ιστορία. Νομίζω ότι θα τους ικανοποιήσει όλους. Το ελπίζω…

The Walking Dead: Τα γυρίσματα για το “επικό love story” των Rick και Michonne ξεκίνησαν

Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, που έχει χτιστεί πάνω σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και σε μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι οι "περιπλανώμενοι νεκροί";"

Τα spinoffs που θα επεκτείνουν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο των ζόμπι του Robert Kirkman "θα ικανοποιήσουν το βασικό κοινό και θα φέρουν νέο κοινό", δήλωσε πρόσφατα ο Dan McDermott κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του AMC Networks. Ο επικεφαλής του δικτύου πρόσθεσε ότι το καλωδιακό κανάλι και το AMC+ θα επικεντρωθούν στο να μην αισθάνονται οι τηλεθεατές "υπερβολικά οικεία" με το μακροχρόνιο franchise.

Το The Walking Dead: Rick & Michonne δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.