Star Trek: Discovery - Επίσημο πως τελειώνει με την 5η σεζόν του

Το πλήρωμα του “Disco“ ολοκληρώνει την αποστολή του εντός του 2024
03 Μαρτίου 2023 10:12
Star Trek: Discovery - Επίσημο πως τελειώνει με την 5η σεζόν του

Το τέλος για το "Star Trek: Discovery" είναι γεγονός, καθώς η Paramount ανακοίνωσε ότι η επερχόμενη 5η σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς, η οποία τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 και όχι εντός του 2023 όπως αρχικά αναμενόταν. 

Πρόκειται άλλωστε για την πλέον μοντέρνα και σύγχρονη σειρά του Star Trek franchise, η οποία άνοιξε το δρόμο, μετά την τριλογία των "Kelvin timeline" ταινιών του J.J. Abrams, για άλλες spinoff σειρές όπως το "Star Trek: Strange New Worlds", το "Star Trek: Picard" αλλά και το Section 31 που αναμένεται με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Όσκαρ, Michelle Yeoh.

H Paramount επιφυλάσσει ένα εκρηκτικό και μεγαλοπρεπές φινάλε για την τελευταία περιπέτεια του πληρώματος του "Disco", με events ανά τον κόσμο. Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του ST: Discovery έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί αλλά θα γίνουν μερικά ακόμη μέσα στη χρονιά. 

Το πρώτο poster της 5ης σεζόν του Star Trek Discovery; 

Η 5η σεζόν "θα βρει την Κυβερνήτη Burnham (Martin-Green) και το πλήρωμα του U.S.S. Discovery να αποκαλύπτουν ένα μυστήριο που θα τους στείλει σε μια επική περιπέτεια σε όλο τον γαλαξία για να βρουν μια αρχαία δύναμη, η ύπαρξη της οποίας ήταν σκόπιμα κρυμμένη για αιώνες. Αλλά υπάρχουν και άλλοι που επίσης βρίσκονται στο κυνήγι ... επικίνδυνοι εχθροί που θέλουν απεγνωσμένα να διεκδικήσουν το λάφυρο για τον εαυτό τους και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να το αποκτήσουν".

Στο cast της σειράς συμμετέχουν οι: Sonequa Martin-Green (Cmdr. Michael Burnham), Doug Jones (Cmdr. Saru), Anthony Rapp (Lt. Commander Paul Stamets), Mary Wiseman (Ensign Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), Michelle Yeoh (Philippa Georgiou), David Ajala (Cleveland “Book” Booker), Ian Alexander (Gray) και Blu del Barrio (Adira).

Επιστρέφουν επίσης οι guest stars Tara Rosling (Ni'Var President T'Rina), Chelah Horsdal (Federation President Rillak), Oded Fehr (Admiral Vance) και ο -θρυλικός σκηνοθέτης- David Cronenberg (Kovich). Ο Callum Keith Rennie εντάσσεται ως τακτικό μέλος του cast στο ρόλο του Captain Rayner. Επίσης, σε αυτή τη σεζόν προστίθενται οι Moll και L'ak, τους οποίους υποδύονται η Eve Harlow και ο Elias Toufexis.

To ντεμπούτο της έγινε το 2017 στο CBS All Access, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο Paramount Plus και στην χώρα μας προβαλλόταν μέχρι την 3η σεζόν του από το Netflix. 

Η 5η και τελευταία σεζόν του Star Trek: Discovery θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024, μέσα από το Paramount+. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα πρώτο teaser trailer για την 5η σεζόν του Star Trek: Discovery.