Succession Φινάλε: Δείτε το ηλεκτρισμένο νέο trailer της 4ης σεζόν

Η ώρα της τελευταίας σεζόν πλησιάζει στο HBO Max
02 Μαρτίου 2023 20:08
Succession Φινάλε: Δείτε το ηλεκτρισμένο νέο trailer της 4ης σεζόν

Το φινάλε στο saga προδοσίας και παιχνιδιών εξουσίας των Roys είναι πλέον πολύ κοντά. Το HBO κυκλοφόρησε το νεότερο και τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα της 4ης και τελευταίας σεζόν του Succession. 

Η πολυβραβευμένη με Emmy σειρά δια χειρός Jesse Armstrong επιστρέφει και το φινάλε της αναμένεται να ταράξει όλες τις ισορροπίες και να προσφέρει ένα εκρηκτικό τέλος στη μάχη μεταξύ του Logan Roy του Brian Cox και των παιδιών του, που τους υποδύονται οι Jeremy Strong (Kendall Roy), Kieran Culkin (Roman Roy) και Sarah Snook (Shiv Roy). Φαίνεται πως τα τρία αδέρφια έχουν ένα νέο σχέδιο όπου για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να συμμαχήσουν με τους μεγαλύτερους εχθρούς τους. 

Δείτε το τελικό trailer του Succession: The Final Season: 

Σύμφωνα με τη σύνοψη της 4ης σεζόν: 

Στην 4η σεζόν, η πώληση του ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco στον οραματιστή του τεχνολογικού κλάδου Lukas Matsson πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Η προοπτική αυτής της συνταρακτικής πώλησης προκαλεί υπαρξιακές ανησυχίες και οικογενειακές διαιρέσεις μεταξύ των Roys, καθώς αναμένουν πώς θα είναι η ζωή τους όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ακολουθεί ένας αγώνας για την εξουσία, καθώς η οικογένεια ζυγίζει ένα μέλλον όπου το κοινωνικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σημαντικά.

Στο cast του 4ου κύκλου συμπεριλαμβάνονται οι: Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe, Jóhannes Haukur Jóhannesson  και Jeannie Berlin

Η 4η σεζόν του Succession θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου 2023 μέσα από το HBO και HBO Max.