The Mandalorian 3η σεζόν: Το easter egg που τρέλανε και συνδέεται με το Star Wars: Rebels

H σκηνή που γλύκανε τους Star Wars fans
02 Μαρτίου 2023 15:38
The Mandalorian 3η σεζόν: Το easter egg που τρέλανε και συνδέεται με το Star Wars: Rebels

SPOILERS για το 1ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του The Mandalorian


Μπορεί το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν του The Mandalorian να ήταν μικρό σε διάρκεια και χλιαρό για ξεκίνημα, αλλά έδωσε ένα κλείσιμο του ματιού που τρέλανε τους Star Wars fans για τη συνέχεια. 

Σε μια σκηνή που ο Grogu και ο "Mando" ταξιδεύουν μέσα από το hyperspace υπήρξε ένα easter egg που συνδέεται με το Star Wars: Rebels. Ο "Baby Yoda" φαίνεται εντυπωσιασμένος μπροστά στο δέος της μπλε δίνης του hyperspace, μόνο που παρατηρεί μια τεράστια σιλουέτα να κινείται παράλληλα με το custom N1 Naboo Starfighter του Mando, η οποία μάλιστα βρίσκεται στην άλλη πλευρά αυτού του μπλε πέπλου. 

Λίγο μετά το πλάνο μεγαλώνει για να μας δείξει ότι υπάρχουν κι άλλα τέτοια πλάσματα όπως αυτό που ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός. 

Αυτά τα πλάσματα, που μοιάζουν με διαστημικές φάλαινες, λέγονται Purgill και για πρώτη φορά τα είδαμε στο φινάλε της animated σειράς, Star Wars: Rebels. Από την φύση τους έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν μέσα από το hyperspace με ταχύτητα φωτός ή και γρηγορότερη από αυτήν. 

Έτσι, είδαμε για πρώτη φορά έστω και κλεφτά τα Purgills σε live-action μορφή. Δείτε τις φωτογραφίες τους: 

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως αυτή η σκηνή αποτελεί ένα ακόμη θεμέλιο και συνδετικό κρίκο για τη σειρά της Ahsoka με την Rosario Dawson, εκεί όπου αναμένεται να έχουμε εξελίξεις όσον αφορά το cliffhanger φινάλε των "Rebels". Μήπως όμως η 3η σεζόν του The Mandalorian δείξει κάτι παραπάνω στα επόμενα επεισόδια σχετικά με τον Ezra Bridger και που χάθηκε; 

Φυσικά οι αντιδράσεις των Star Wars fans που ήξεραν περί τίνος πρόκειται ήταν απολαυστικές με διάφορα memes στο Twitter. Δείτε μερικά από τα tweets παρακάτω: 

 

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν: Τα ταξίδια του Mandalorian συνεχίζονται. Κάποτε ήταν ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων…Ο Din Djarin ενώθηκε ξανά με τον Grogu. Εν τω μεταξύ, το New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από την σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με τους παλιούς συμμάχους του και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς αυτός και ο Grogu συνεχίζουν να ταξιδεύουν μαζί.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν, εκτός του Pedro Pascal ως Din Djarin είναι οι Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker.

Το πρόγραμμα διάθεσης των νέων επεισοδίων:

Επεισόδιο 1 - 1η Μαρτίου

Επεισόδιο 2 - 8 Μαρτίου

Επεισόδιο 3 - 15 Μαρτίου

Επεισόδιο 4 - 22 Μαρτίου

Επεισόδιο 5 - 29 Μαρτίου

Επεισόδιο 6 - 5 Απριλίου

Επεισόδιο 7 - 12 Απριλίου

Επεισόδιο 8 - 19 Απριλίου