Stranger Things: Από σειρά στο Netflix γίνεται και θεατρικό έργο με prequel ιστορία

Έρχεται η πρώτη θεατρική παράσταση του Stranger Things
01 Μαρτίου 2023 19:27
Stranger Things: Από σειρά στο Netflix γίνεται και θεατρικό έργο με prequel ιστορία

Το σύμπαν του Stranger Things επεκτείνεται για πρώτη φορά στο θέατρο. Πράγματι, η διάσημη σειρά του Netflix θα γίνει θεατρικό έργο σε μια ιστορία που θα αποτελεί prequel spinoff εντός του σύμπαντος. 

Ο λόγος για το Stranger Things: The First Shadow, μια παράσταση που θα προβάλλεται οκτώ φορές την εβδομάδα και θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2023 στο Phoenix Theatre στο West End του Λονδίνου. 

Τη σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης του Stranger Things που θα διηγείται μια νέα ιστορία με γνώριμους χαρακτήρες υπογράφουν οι Matt και Ross Duffer, μαζί με τους γνωστούς θεατρικούς συγγραφείς, Jack Thorne και Kate Trefry, ενώ τη σκηνοθεσία της αναλαμβάνει ο επίσης βετεράνος και βραβευμένος με Tony βραβείο, Stephen Daldry. 

Η ιστορία του Stranger Things: The First Shadow θα μεταφέρει τους θεατές περίπου 25 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς σε μια ιστορία που θα εκτυλίσσεται γύρω από τους Jim Hopper, Joyce Maldonado, Bob Newby και τον Henry "Vecna" Creel -σε νεαρότερη ηλικία, τους οποίους υποδύονται στη σειρά του Netflix οι David Harbour, Winona Ryder, Sean Astin και Jamie Campbell Bower, αντίστοιχα. 

Η επίσημη σύνοψη του θεατρικού αναφέρει: Hawkins, 1959. Μια φυσιολογική πόλη με φυσιολογικές ανησυχίες. Το αυτοκίνητο του νεαρού Jim Hopper δεν παίρνει μπροστά, η αδελφή του Bob Newby δεν παίρνει στα σοβαρά τη ραδιοφωνική του εκπομπή και η Joyce Maldonado θέλει απλώς να αποφοιτήσει και να φύγει από την πόλη. Όταν εμφανίζεται ένας νέος μαθητής, ο Χένρι Κριλ, η οικογένειά του ανακαλύπτει ότι μια νέα αρχή δεν είναι τόσο εύκολη... και οι σκιές του παρελθόντος έχουν πολύ μεγάλη έκταση".

Στη σύνοψη γίνεται λόγος επίσης ότι αυτή η prequel ιστορία του Stranger Things, μπορεί να γυρίζει το χρόνο πίσω, αλλά "ίσως να κρατάει το κλειδί για το τέλος της", υπονοώντας πως ίσως να έχει σύνδεση με την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things

O David Harbour aka Jim Hopper δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώσει το Stranger Things. 

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Stranger Things: Σταρ της σειράς πιστεύει ότι δε χρειάζεται 6η σεζόν και εξηγεί

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε επισήμως πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5.