The Mandalorian: Η 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς έφτασε στο Disney+

Το Chapter 17 είναι τώρα διαθέσιμο
01 Μαρτίου 2023 10:29
The Mandalorian: Η 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς έφτασε στο Disney+

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της. Το 1ο επεισόδιο από την 3η σεζόν του The Mandalorian παίζει από σήμερα στο ελληνικό Disney Plus. Ναι, από τώρα θα μπορείτε να απολαύσετε τις περιπέτειες του “Mando” και του Grogu με το 17ο “Chapter”.

Ο Pedro Pascal βάζει και πάλι το κράνος του και οι νέες περιπέτειες επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, καθώς επιχειρεί να επαναφέρει τους συμπατριώτες του στο Mandalore στις παλιές τους δόξες, την ώρα που η Bo-Katan διεκδικεί επίσης το θρόνο του Mandalore.

Το πρόγραμμα διάθεσης των νέων επεισοδίων:

Επεισόδιο 1 - 1η Μαρτίου

Επεισόδιο 2 - 8 Μαρτίου

Επεισόδιο 3 - 15 Μαρτίου

Επεισόδιο 4 - 22 Μαρτίου

Επεισόδιο 5 - 29 Μαρτίου

Επεισόδιο 6 - 5 Απριλίου

Επεισόδιο 7 - 12 Απριλίου

Επεισόδιο 8 - 19 Απριλίου

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν:

Τα ταξίδια του Mandalorian συνεχίζονται. Κάποτε ήταν ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων…Ο Din Djarin ενώθηκε ξανά με τον Grogu. Εν τω μεταξύ, το New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από την σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με τους παλιούς συμμάχους του και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς αυτός και ο Grogu συνεχίζουν να ταξιδεύουν μαζί.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν, εκτός του Pedro Pascal ως Din Djarin είναι οι Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker.

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε μόλις τώρα στο Twitter του “Mando”:

Πρόσφατα μάθαμε ότι το σενάριο της 4ης σεζόν είναι ήδη έτοιμο. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το 1ο επεισόδιο του The Mandalorian παίζει από σήμερα στο Disney+.