The Walking Dead: Dead City – Πρώτη ματιά στο μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν με Negan και Maggie!

Δείτε το πρώτο βίντεο από την επερχόμενη σειρά
28 Φεβρουαρίου 2023 10:10
The Walking Dead: Dead City – Πρώτη ματιά στο μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν με Negan και Maggie!

Το AMC έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser από την τηλεοπτική σειρά The Walking Dead: Dead City, το οποίο θα σας μεταφέρει στο Μανχάταν με τον Negan και την Maggie.

Μπορεί η κεντρική σειρά του The Walking Dead να έχει τελειώσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το franchise έχει "βάλει οριστική τελεία". Και αυτό γιατί όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, το αμερικανικό δίκτυο ετοιμάζει πολλά spin-offs, τα οποία θα επικεντρώνονται σε αγαπητούς χαρακτήρες.

Το εν λόγω σόου βασίζεται στην Maggie της Lauren Cohan και στον Negan του Jeffrey Dean Morgan, οι οποίοι θα βρίσκονται πλέον στην μολυσμένη Νέα Υόρκη. Showrunner εδώ είναι ο Eli Jorné που βρισκόταν και στην κεντρική σειρά.

Το Dead City: "οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

Το σόου θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στο AMC από τον Ιούνιο. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Δείτε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.