Δείτε τι συμβαίνει αν γράψετε The Last of Us στο Google (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δοκιμάστε το!
28 Φεβρουαρίου 2023 09:40
Δείτε τι συμβαίνει αν γράψετε The Last of Us στο Google (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το The Last of Us του HBO είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές του 2023 με πρωταγωνιστές τους Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Joel και Ellie αντίστοιχα. Η 1η σεζόν του σόου φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και αυτή τη στιγμή αν «γκουγκλάρετε» το όνομά της θα δείτε κάτι ιδιαίτερο να συμβαίνει στην οθόνη σας.

Πιο συγκεκριμένα, αν πάτε στην αρχική του Google και γράψετε The Last of Us, εκτός από διάφορες αναζητήσεις και ειδήσεις, θα δείτε όλη την οθόνη σας να «μολύνετε» με τον ιό της σειράς.

Αυτό συμβαίνει από το smartphone, αλλά και από τον υπολογιστή σας. Μόλις γράψετε την ονομασία της σειράς, θα διαπιστώσετε ότι στο κάτω μέρος υπάρχει ένα μανιτάρι που αν πατήσετε πάνω του, η οθόνη σας θα γεμίσει με τον μύκητα «Cordyceps».

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι αν συνεχίζετε να πατάτε πάνω στο μανιτάρι, τότε ο μύκητας γεμίζει όλη την οθόνη. Δεν μπήκε τώρα αυτό το easter egg της σειράς στο Google, ωστόσο, δεν το γνωρίζουν πολλοί. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς τώρα από τη συσκευή σας.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

The Last of Us: Πλησιάζει το φινάλε – Πρώτη ματιά στα όσα θα γίνουν στο 8ο επεισόδιο

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το The Last of Us παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.