The Mandalorian 3η σεζόν: Καταιγιστικό νέο trailer μια ανάσα από την πρεμιέρα

Επιστρέφουν οι Din Djarin και Grogu για νέες περιπέτειες!
27 Φεβρουαρίου 2023 21:35
The Mandalorian 3η σεζόν: Καταιγιστικό νέο trailer μια ανάσα από την πρεμιέρα

Δύο μέρες απέμειναν για την κυκλοφορία της άκρως αναμενόμενης 3ης σεζόν του The Mandalorian και η Disney με τη Lucasfilm δημοσίευσαν ένα νέο και αρκετά καταιγιστικό trailer. 

Αν και τα trailers έχουν προσπαθήσει αρκετά επιτυχημένα να μην κάνουν spoil τις πολλές εκπλήξεις που έχουν υποσχεθεί οι συντελεστές για τον 3ο κύκλο, το νέο trailer περιλαμβάνει αρκετά νέα πλάνα που δεν είχαμε δει με την δράση να κόβει την ανάσα.

Οι Grogu και Mando (του Pedro Pascal) ξεκινούν τις νέες τους περιπέτειες, με τον τελευταίο να προσπαθεί να επαναφέρει τους συμπατριώτες του στο Mandalore στις παλιές τους δόξες, την ώρα που η Bo-Katan διεκδικεί επίσης το θρόνο του Mandalore. 

Δείτε το νέο trailer του The Mandalorian: 

 

Δείτε το πρόγραμμα των επεισοδίων του 3ου κύκλου. 

Πρόσφατα είχαμε και τη δήλωση πως ο showrunner και δημιουργός, Jon Favreau έχει ετοιμάσει ήδη το σενάριο της 4ης σεζόν, η οποία πιθανότατα να είναι και η τελευταία, που θα επηρεάσει τις υπόλοιπες spinoff σειρές του Star Wars που θα ακολουθήσουν. 

Όλα όσα ξέρουμε για την 3η σεζόν του The Mandalorian

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν: Τα ταξίδια του Mandalorian συνεχίζονται. Κάποτε ήταν ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων…Ο Din Djarin ενώθηκε ξανά με τον Grogu. Εν τω μεταξύ, το New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από την σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με τους παλιούς συμμάχους του και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς αυτός και ο Grogu συνεχίζουν να ταξιδεύουν μαζί.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν, εκτός του Pedro Pascal ως Din Djarin είναι οι Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker.

Το The Mandalorian επιστρέφει την 1η Μαρτίου στο Disney Plus.