Fubar: Η πρώτη σειρά του Schwarzenegger αποκαλύπτεται με άρωμα από “True Lies” - Δείτε το trailer

Έρχεται τον Μάιο στο Netflix
27 Φεβρουαρίου 2023 17:42
Fubar: Η πρώτη σειρά του Schwarzenegger αποκαλύπτεται με άρωμα από “True Lies” - Δείτε το trailer

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο Arnold Schwarzenegger (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια σειρά με την Skydance και το Netflix. Τώρα, η streaming υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser βίντεο του σόου, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο και θα έχει χιούμορ, δράση και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Οι πληροφορίες για το Fubar είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή, αλλά μάθαμε ότι θα δείτε τι συμβαίνει όταν ένας πατέρας και η κόρη του ανακαλύπτουν ότι ολόκληρη η σχέση τους χτίστηκε πάνω σε ένα ψέμα, μιας και οι δύο είναι πράκτορες της CIA. Καθώς οι δύο ενώνουν τις δυνάμεις τους, η σειρά, η οποία θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια θα σας παρουσιάσει μια ιδιαίτερη οικογένεια, χιούμορ, δράση και φυσικά πράκτορες της CIA.

Ο Schwarzenegger δήλωσε τα εξής:

Όπου κι αν πάω, όλοι με ρωτάνε πότε θα κάνω άλλη μία κωμωδία με χιουμοριστικό στιλάκι όπως το True Lies. Λοιπόν, ορίστε. Το Fubar τα σπάει και θα σας κάνει να γελάσετε, όχι μόνο για δύο ώρες, αλλά για μία ολόκληρη σεζόν.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι το Fubar είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά του Arnold Schwarzenegger. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris και Fabiana Udenio. Showrunner εδώ είναι ο Nick Santora που ήταν παραγωγός στο Prison Break.

Παλιότερα, ο Schwarzenegger είχε πει για τη συνεργασία του με το Netflix και την Skydance τα εξής:

Οι fans μου εδώ και χρόνια με ρωτούν αν θα ξανά κάνω «κάτι τρελό» και τώρα αυτό θα γίνει πραγματικότητα μιας και θα συνεργαστώ με την Skydance και το Netflix. Είμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένος να συνεργαστώ με τον Nick και την Monica και φυσικά όλη την ομάδα της παραγωγής.

Ο Schwarzenegger συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Skydance με τις πρόσφατες δουλειές του να είναι οι δύο ταινίες Terminator, τα "Genesys" και "Dark Fate".

To Fubar θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου. Δείτε το teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.