Ο Michael Mando απολύθηκε από σειρά της Apple επειδή τσακώθηκε με συμπρωταγωνιστή του

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
25 Φεβρουαρίου 2023 12:31
Ο Michael Mando απολύθηκε από σειρά της Apple επειδή τσακώθηκε με συμπρωταγωνιστή του

Το THR μεταφέρει ότι ο Michael Mando απολύθηκε από την τηλεοπτική σειρά “Sinking Spring” του Apple TV+, η οποία είναι σε παραγωγή του Ridley Scott, ύστερα από έναν διαπληκτισμό που είχε με συμπρωταγωνιστή του. Πιο συγκεκριμένα, πηγές λένε ότι ο πρωταγωνιστής του Better Call Saul ήρθε σε σύγκρουση με έναν άλλο ηθοποιό, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες.

Ο τσακωμός έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και άνθρωποι της παραγωγής έτρεξαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά μετά από λίγο αποφάσισαν να απολύσουν τον Mando. Μάλιστα, βρήκαν πολύ γρήγορα τον αντικαταστάτη του. Το ρόλο θα αναλάβει πλέον ο Wanger Moura που έπαιξε στο Narcos του Netflix.

Όσον αφορά τη σειρά, πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή της Apple που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και έρχεται από την εταιρία του Ridley Scott, Scott Free Productions.

Το Sinking Spring είναι βασισμένο στο βιβλίο, Dope Thief, του Dennis Tafoya και ακολουθεί μια παρέα παραβατών της Φιλαδέλφεια που παρουσιάζονται ως πράκτορες της DEA για να ληστέψουν ένα σπίτι. Όλη αυτή η «επιχείρηση» είναι η ζωή και ο θάνατός τους, καθώς αποκαλύπτουν, χωρίς να το θέλουν, τη μεγαλύτερη «μπίζνα» ναρκωτικών στην ανατολική ακτή.

Στη σειρά παίζει και ο Brian Tyree Henry, αλλά δεν έγινε γνωστό με ποιον τσακώθηκε ο Mando. O Peter Craig των Top Gun: Maverick θα γράψει το σενάριο της σειράς, ενώ θα βρίσκεται και στη σκηνοθεσία μαζί με τον Ridley Scott.

Το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους Kate Mulgrew, Marin Ireland, Scot Teller, Ving Rhames, Nesta Cooper, Dustin Nguyen, Amir Arison και άλλους.