Only Murders in the Building: Ένα γνωστό πρόσωπο από το Emily in Paris θα παίξει στην 3η σεζόν

Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας
24 Φεβρουαρίου 2023 18:44
Only Murders in the Building: Ένα γνωστό πρόσωπο από το Emily in Paris θα παίξει στην 3η σεζόν

Η 3η σεζόν του Only Murders in the Building είναι καθ’ οδόν και μόλις τώρα μάθαμε ότι ακόμη ένα γνωστό πρόσωπο θα βρίσκεται στο νέο κύκλο. Πρόσφατα, σας είχαμε ενημερώσει ότι στο ήδη λαμπερό cast της σειράς θα βρίσκεται η Meryl Streep και ο Paul Rudd και τώρα έγινε γνωστό ότι θα δείτε και μία ηθοποιό από το Emily in Paris.

Αναλυτικότερα, η Ashley Park είναι η νέα χαρακτήρας του Only Murders in the Building και θα υποδυθεί την Kimber, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλυφθεί ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος της. Έτσι, εκείνη θα βρίσκεται πλάι στο κεντρικό cast που αποτελείται από τους Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez.

H σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Τρεις άγνωστοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις ιστορίες εγκλημάτων, βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε ένα αληθινό.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Paul Rudd του Ant-Man θα παίξει και αυτός στην 3η σεζόν της σειράς. Πρόσφατα, είχαν ανακοινωθεί τα εξής:

Ο Paul Rudd, έκανε μια αισιόδοξη είσοδο στη σειρά στο τέλος της 2ης σεζόν ως Ben Glenroy και είναι κάποιος για τον οποίο θέλουμε ξεκάθαρα να μάθουμε περισσότερα και να δούμε στην επερχόμενη σεζόν, καθώς είναι μια ξεκάθαρη πηγή πολλών ερωτήσεων και, όπως πάντα με τη σειρά αυτή, έχουμε πολλές ανατροπές!

Το Hulu βρήκε "λίρα 100" με το Only Murders in the Building, τη νέα του κωμική σειρά μυστηρίου, η οποία έχει λατρευτεί από κοινό και κριτικούς. Όχι μόνο για τους χαρακτήρες του, αλλά και για τη γραφή, το πιασάρικο soundtrack και τις έξυπνες ανατροπές του.

Η 3η σεζόν του Only Murders in The Building θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2023 στο Disney+.