Netflix: Διαμαρτυρία χιλιάδων fans για την επιστροφή του Mindhunter

Παρά την ρεαλιστική δήλωση Fincher προ ημερών
24 Φεβρουαρίου 2023 17:01
Netflix: Διαμαρτυρία χιλιάδων fans για την επιστροφή του Mindhunter

Τους fans δεν μπορεί να τους πτοήσει κανείς όταν θέλουν να πάρουν κάτι και είναι αποφασισμένοι να το ζητήσουν με κάθε μέσο. Ούτε ακόμη κι όταν ο δημιουργός του Mindhunter δηλώνει επί της ουσίας ότι η 3η σεζόν του δεν πρόκειται να γίνει ποτέ

Προ ημερών ο θρυλικός σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς David Fincher, δήλωσε τα εξής βάζοντας την ταφόπλακα στα όνειρα μιας επιστροφής του Mindhunter: "Είμαι πολύ περήφανος για τις δύο πρώτες σεζόν του Mindhunter. Αλλά είναι μια ιδιαίτερα ακριβή σειρά και στα μάτια του Netflix δεν έχει προσελκύσει αρκετά μεγάλο κοινό που να δικαιολογεί μία τέτοια τεράστια επένδυση. Δεν τους κατηγορώ…Πήραν πολλά ρίσκα για να ξεκινήσουν αυτή τη σειρά."

Τώρα όμως οι fans αρνούνται να το βάλουν κάτω και αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν διαδικτυακά προς το Netflix και να μαζέψουν υπογραφές για να γίνει η 3η σεζόν του Mindhunter. 

Το πιο δημοφιλές online petition στο Change.org αυτή τη στιγμή που ζητάει την ολοκλήρωση του Mindhunter μετράει μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου πάνω από 18.500 υπογραφές. Όσο πιο viral γίνει αυτή η καμπάνια ίσως και να υπάρξουν κινητοποιήσεις προς την σωστή κατεύθυνση. 

Ωστόσο, όπως έγινε και με το Warrior Nun (άλλη μια σειρά με κοινό που διέκοψε το Netflix), του οποίου η καμπάνια #SaveWarriorNun είναι μακράν πιο δημοφιλής, δεν έχει αποφέρει καρπούς. 

Για την ιστορία τον Αύγουστο του 2019 προβλήθηκε η 2η σεζόν του Mindhunter και λίγους μήνες μετά έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει πρόθεση από το Netflix να συνεχίσει. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Holt McCallany, Jonathan Groff και Anna Torv, οι οποίοι υποδύονται τους επικεφαλής του νεοσύστατου Behavioural Science Unit του FBI, που έχει ως στόχο να μελετήσει τη συμπεριφορά των serial killers.