Mindhunter: Ο David Fincher επιβεβαίωσε ότι δε θα υπάρξει 3η σεζόν και εξηγεί τους λόγους

Είναι μία πολύ ακριβή παραγωγή
21 Φεβρουαρίου 2023 11:20
Mindhunter: Ο David Fincher επιβεβαίωσε ότι δε θα υπάρξει 3η σεζόν και εξηγεί τους λόγους

Ο θρυλικός δημιουργός και σκηνοθέτης, David Fincher, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο “Le Journal du Dimanche” για το Mindhunter και την πολυπόθητη 3η σεζόν του. Όπως επιβεβαίωσε και επίσημα, καλό θα ήταν να μην περιμένετε τον 3ο κύκλο, γιατί δε θα έρθει ποτέ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η σειρά ήταν ιδιαίτερα ακριβή και για τα στάνταρ του Netflix δεν προσέλκυσε αρκετά μεγάλο κοινό, έτσι ώστε να δικαιολογηθεί αυτή η επένδυση και να συνεχίσει να υπάρχει. Ωστόσο, είπε ότι είναι περήφανος γι’ αυτό το σόου, αλλά δυστυχώς δε θα δείτε ποτέ την 3η σεζόν.

Οι δηλώσεις του Fincher ήταν οι εξής:

Είμαι πολύ περήφανος για τις δύο πρώτες σεζόν του Mindhunter. Αλλά είναι μια ιδιαίτερα ακριβή σειρά και στα μάτια του Netflix δεν έχει προσελκύσει αρκετά μεγάλο κοινό που να δικαιολογεί μία τέτοια τεράστια επένδυση. Δεν τους κατηγορώ…Πήραν πολλά ρίσκα για να ξεκινήσουν αυτή τη σειρά.

Τι θα γινόταν στην 3η σεζόν σύμφωνα με τον David Fincher;

Αυτό που θα έκαναν (οι πρωταγωνιστές) με την 3η σεζόν είναι πως θα πήγαιναν στο Χόλιγουντ. Οπότε ο ένας θα μιλούσε με τον Jonathan Demme και ο άλλος με τον Michael Mann και θα είχε να κάνει με τη δημιουργία των ψυχολογικών προφίλ και θα βουτούσαμε στη συνείδηση της κοινής γνώμης. Ήταν μια σεζόν που όλοι περίμεναν.

Η επίσημη σύνοψη του Mindhunter:

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, δύο πράκτορες του FBI διευρύνουν την επιστήμη της εγκληματολογίας εμβαθύνοντας στην ψυχολογία του φόνου και πλησιάζοντας αληθινά «τέρατα».

Οι δύο πρώτες σεζόν του Mindhunter παίζουν αποκλειστικά στο Netflix.